Apolloniya написав:А! І інгаляції та водні всякі полоскання треба зараз припинити!
прочитала багато порад і навпаки пишуть промивати - сольовими розчином!!!
а докладніше чому не можна - опиши, згодиться ;-)
Модератор: Галина
Apolloniya написав:А! І інгаляції та водні всякі полоскання треба зараз припинити!
TanenRom написав:мешканка написав:а вигрівати, якщо не гнійний, можна?
до речі мені не сказали який у мене, але вигрівати сказали можна!!!
мешканка написав:TanenRom написав:мешканка написав:а вигрівати, якщо не гнійний, можна?
до речі мені не сказали який у мене, але вигрівати сказали можна!!!
Ну якщо вигрівати можна-то тут на поміч приходять варені яйця на переносицю, або мішечок з сіллю, підігрітою на сковороді.
Lesya написав:Промвання носа сольовим розчином корисно. Щодо крапель в ніс , я б не рекомендувала - вони майже всі судиннозвужувальні, а тут навпаки треба, щоб все виходило. Є така штука, як Синупрет - краплі (пити) чи таблетки. Він лікує синусити, гайморити і тому подібну каку-беку, в т.ч. нежить. Рослинний, можна при вагітності і годуванні. Діє приблизно так: розріджує і виводить все з носа, гайморових пазух, частково знімає запальний процес... Тобто, якщо не дуже запущена ситуація, можна легко обійтись без антибіотиків. Якщо лікар нормальний, всеодно його пропише - альтернатив нема. Краще купляти в рідині - значно швидше ефект. Недолік - несмачний на смак (я ним насмарк завжди лікую, тоді можливість виникнення кашлю майже 0.)
І з прогулянками... краще кілька днів посидіти в теплі.
Повернутись до Фізичне здоров'я
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість