Наталю, виздоровлюй!!!! В мене з раннього дитинства проблемии з нирками. Співчуваю тобі, але як візьмешся відразу за лікування, все буде добре! Найперше здай аналіз сечі, та і кров було б добре перевірити також. Варто сходити до нефролога - це спеціаліст саме по проблемах з нирками, я ввостаннє ходила до нефролога в обласну поліклініку, там можна завести карточку (досить швидко).
В мене були проблеми з нирками-хронічний пієлонефрит.Здавала аналіз сечі і робила УЗД -призначали на лікування Канефрон, Фурамаг і якщо болить , то Ношпу пити,а якщо дуже-дуже болить , то колоти:))) Про саму процедуру не можу нічого написати, бо і аналізи і УЗД робила в Обласній дорослій лікарні без черг, бо свекруха там працює.
і в мене те саме. правда давно вже в стадії ремісії, останній раз було загострення під час вагітності, але Канефрон мені не помагав, непамятаю якісь інші таблетки пила і кололи цифтріаксон, лейкоцитів багато було.
Наталю - виздоровлюй! Можу порадити лікаря з 3 лікарні - Закопняк Олег Васильович. Він має години в поліклініці (треба дзвонити питатися коли) і в хірургії. Хороший лікар - ніколи лишнього не призначає. Але перше треба здати аналіз сечі та загальний крові. Швидкого тобі одужання!
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
І шо ви думаєте, нині я практично здорова)))) Навіть не віриться що перед тим рухнутися не могла і дихала через раз. Чи то так перестрашилася предстоящіх процедур, чи то ваші побажання здоровя подіяли))) Але всі прізвища збережу і телефони, бо мало лі шо))) Дякую, дівчатонька
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
Може то в тебе пісок ішов? Таке буває. Я коли вагітна була то на перших місяцях мала високий рівень ацетону через сильний токсикоз. Мені тоді нарадили лікарі випивати по 3 л. березового соку і їсти кавуни. То мені після того з токсикозом стало легше, а як пісок почав іти то думала що рожаю. 2 ночі відмучила і все.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.