Глобальні оголошення!

Суха шкіра рук

Модератор: Галина

Суха шкіра рук

Повідомлення олеся » 27 листопада 2011, 02:57

Звертаюся до вас з проблемкою, яка виникла після других пологів десь через 2 місяці. В мене на руках почала дуже сушитися шкіра, часто до такого що аж тріскало до крові. Ніякі креми не допомагали. Найбільша банка крему нівея розходилася менше ніж за 1 міс. Зверталася до лікарів дерматологів, косметологів: вітаміни, мазі, уколи, допомагало лише на курс лікування. Коли припинялося лікування знову те саме. Тоді інші лікарі і так по колу :crazy: Всі казали що в мене все в нормі :clapping: але що то норма? :scare: коли були на морі рік тому пройшло на кілька місяців хоча я переживала чи буде солена вода ще більше роз'їдати рани , потім знову... Цього року були теж на морі то майже не допомогло. Недавно знайшла в неті про ванночки для рук з гліцерином та нашатирним спиртом + вітаміни в таблетках. Поки що все гуд :гуд: але боюся нового повтору. Може в когось були схожі проблеми поділіться рецептом лікування :flag: :girl_hospital:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Re: Суха шкіра рук.

Повідомлення Nymydora » 27 листопада 2011, 03:21

знайома проблема. У мене аналогічно - після пологів. І що дивно, поки на вулиці плюсова температура - все ок, як тільки похолодання - починаються тріщини. А ще на роботі крейда висушує :scare: Особливо ніяк не борюся. ВДома нема сенсу, бо руки постійно в воді. А на роботі просто регулярно мащу кремом. І чекаю літа :)
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення TanenRom » 27 листопада 2011, 03:23

у мене цього року почалося щось схоже, і дійсно все сталось коли похолодало.
я дуже часто роблю скраб і змащую кремом - правда переважно тільки на ніч, бо вдень постійно як не в воді, то щось роблю.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення олеся » 27 листопада 2011, 13:27

А я мушу цілий день мастити кремом, після будь якого контакту з водою, чи навіть коли розвішаю речі після прання то можу 2 рази помастити :scare: і так у будь якій роботі не говорячи про землю, миття вікон і т.д.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Re: Суха шкіра рук

Повідомлення Natalinda » 28 листопада 2011, 19:26

олеся, знайомий мастить гліцерином перед тим як шось робити, каже що допомагає, а після роботи кремом
Карбідерм наша дерматолог рекомендує, мене правда трохи смущає оте може мастити скільки хочете, хотілося б поменше.
Ну і аевіт полюбому пропити курсом.
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення olgakr » 28 листопада 2011, 21:56

В мене також дуже суха шкіра рук. Постійно мащу кремом. Уникаю контакту рук з будь якими хімічними, миючими та пральними засобами. Дуже сушить шкіру сода. Я користувалась довгий час без критичних наслідків засобом для миття посуду GALA, а одного разу у мене стала лущитися шкіра рук потім появилися болючі рани. Як зясувалося це розвинулася алергія на засіб для миття посуду.Я перестала ним користуватися, однак шкіра відновилася лише через декілька місяців,правда ніякими мазями я не користувалася.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення олеся » 28 листопада 2011, 23:34

Natalinda написав:а після роботи кремом
Карбідерм наша дерматолог рекомендує,

Я десь чула що то мазь лікарська... То купується в аптеці??? А вітаміни аевіт вже пила зараз трохи перерва. Сьгодні трошки в руки змерзла на вулиці (був дуже сильний вітер), потім ще гора посуду. і чує моє серце :heart: що знову буде тріскати. Треба той карбідерм купити може допоможе бо ще його не пробувала. А на рахунок гліцерину то роблю ванночки для рук з ним... А в чистому виді втирати мені не приємно то так як і олією мастити :mrgreen:
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Natalinda » 29 листопада 2011, 00:21

олеся так карбідерм то в аптеці
В мене влятку страшенно тріскали пятки, то він мене врятував, бо аж ходити було боляче. Чоловік теж ним користується, бо шкіра на ліктях суха, ну але звісно шо бажано хоча б інструкцію для початку в неті нарити ;-)
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення олеся » 29 листопада 2011, 01:13

Natalinda написав:аж ходити було боляче

В мене те саме з руками тріскає і болить так що не можу нічого в руках тримати... Інструкцію знайшла але пише карбодерм то від дарниці, а в тебе який?
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)

Повідомлення Natalinda » 29 листопада 2011, 01:54

Ага, від Дарниці
А шо шось знаєш про Дарницю погане?
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Фізичне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість