Глобальні оголошення!

Алегрія

Модератор: Галина

Re: Балачки: ні про що і про все

Повідомлення happymami » 12 березня 2010, 18:04

так люблю свіже ківі... І от вже другий рік, як не можу їсти :dash: . З*їм третинку і починають дико чухатися-лоскотати вуха, горло. Паличками пробую чухати, не помагає. Хочеться, як в мультіках, запхати в одне вухо, а витягти через інше і так горло почухати :lol: . То такий тип алергії? ніхто нічого подібного не чув? Так лоскоче весь рот, от якби ви язиком піднебіння полоскотали. Шо за прикол такий? Раніше не було ніколи нічого такого :unknown:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mari » 12 березня 2010, 22:16

Це страшний такий вид харчової алергії, у мого кума вона саме на ківі розвинулась до такого ступеня, що навіть якщо воно просто стоїть на столі-він червоніє, покривається плямами і чешеться. Навіть як його не баче. Кислота там якась є, назви не пам"ятаю. От в вас і розвинулась алергія. Багато людей кажуть- а раніше не було чи я не алергічна, а от тепер бачиш, імунітет сприймає цю їду як агресію. Ні в якому разі не їш. І всім знайомим скажи! Будь обережна також з ананасами і цитрусовими.

Пам"ятаю я була на морі з татом, а він там лікарем. І ось прибігає чоловік, дихати важко йому, все чешеться. Креветок об!івся. Ми вкололи йому зразу гормон. Я питаю- в вас раніше була алергія на креветки, він каже- ні тільки на червону рибу. Все, кажу більше вам морепродуктів не можна.

От так буває, собі і розвивається харчова алергія. Можна ентеросгель попити, чистки провести, то може й пройде. Важко лікується, уколи і драже спец. по схемі даються на протязі року до алергії на пил, шерсть,т.і. але до ківі і харчових продуктів....таких уколів точно немає!

А крім того, кроплять ті виробники хімією все. В гарячій воді треба тримати! І імунітет піднімати!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 13 березня 2010, 11:59

:scare: :scare: :scare: :shock: :shock: :shock: :(
А я апельсини їм тоннами. Люблю. А як же я без ківі? :cry: Тре піти колись до дільничого, хай направить на обстеження по тій алергії. Може то воно н то раптом? ааааа :cry: :cry: :cry: Не хочу такої гидоти мати. Дякую. Я й не думала шо то може бути так серйозно

Та. Ківі алергічне. Одна знайома з*їла раз - все тіло спухло :cry:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Алегрія

Повідомлення Melisa » 02 червня 2011, 16:02

Вже два - три роки мучусь від алергії на пух тополиний. Від діазоліну лиш на сон клонило, покращення нема. Щось чула за кларитин, але не знаю, чи він мені підійде.
Леся (Lesya), щось порадиш?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Re: Весна прийшла, алергію принесла...

Повідомлення TanenRom » 04 червня 2011, 15:19

Nelya в мого чоловіка також алергія.
таблеток не приймає, правда при сильному загостренні використовує каплі Фліксоназе - капає декілька днів, і все минає, але їх здається не можна при ГВ.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Re: Весна прийшла, алергію принесла...

Повідомлення Lesya » 04 червня 2011, 23:18

Діазолін - старий і непоганий. Але зараз є нові препарати.
Один з найбільших недоліків протиалергічних препаратів - викликають сонливість, заторможують реакцію. Тому протипоказані водіям і людям, робота яких вимагає точності і уваги.
Можете спробувати препарат Алерон. Пити 1 табл на ніч. Це з нового покоління, і ціна непогана. Якщо в аптеці ріжуть пластинки, то можете купити 5 табл для початку. Але він переноситься добре і вдень спати не хочеться. Ефект хороший і тримає добу.
Діюча речовина - дезлоратадин. Можете взяти його під іншими назвами. Просто в цього була сама прийнятна ціна.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Re: Алегрія

Повідомлення xtremeshammy » 25 січня 2025, 05:52

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 03 лютого 2025, 04:33

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 квітня 2025, 06:01

xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 травня 2025, 03:32

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.rulargeheart.rulasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
xtremeshammy Онлайн

Я тут живу

Повернутись до Фізичне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей