mari » 12 березня 2010, 22:16
Це страшний такий вид харчової алергії, у мого кума вона саме на ківі розвинулась до такого ступеня, що навіть якщо воно просто стоїть на столі-він червоніє, покривається плямами і чешеться. Навіть як його не баче. Кислота там якась є, назви не пам"ятаю. От в вас і розвинулась алергія. Багато людей кажуть- а раніше не було чи я не алергічна, а от тепер бачиш, імунітет сприймає цю їду як агресію. Ні в якому разі не їш. І всім знайомим скажи! Будь обережна також з ананасами і цитрусовими.
Пам"ятаю я була на морі з татом, а він там лікарем. І ось прибігає чоловік, дихати важко йому, все чешеться. Креветок об!івся. Ми вкололи йому зразу гормон. Я питаю- в вас раніше була алергія на креветки, він каже- ні тільки на червону рибу. Все, кажу більше вам морепродуктів не можна.
От так буває, собі і розвивається харчова алергія. Можна ентеросгель попити, чистки провести, то може й пройде. Важко лікується, уколи і драже спец. по схемі даються на протязі року до алергії на пил, шерсть,т.і. але до ківі і харчових продуктів....таких уколів точно немає!
А крім того, кроплять ті виробники хімією все. В гарячій воді треба тримати! І імунітет піднімати!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.