happymami » 13 січня 2012, 18:22
Я завжди роблю в напівдержавної лікарки, що приймала раніше в дитсадку навпрот станції юних техніків, а тепер у приміщенні самої станції юних техніків. Пані Світлана. Ще одна її напарниця теж непогана. Але вона добре рве. А та пані Світлана добре пломбує. тому до неї зажди черги. Крім того - ціни там напівдержавні. Я не дуже вже памятаю, але здається укло 15-20 грн і пломби в районі 70 грн. Бувало так, шо цілий зуб мені коштував 100 грн. Бувало 150. Там ше пломбування каналів шось вартує. В неї лікуюся вже роками і я і моя мама вставляла там зуби. Єдиний недолік - шо навіть якшо ти записаний на якусь годину, то інколи треба чекати по 30-90 хвилин, бо може бути хтось з гострою біллю, то типу виходить жива черга трохи.
А в приватних, чула, пломби по 150 грн наввть бувають, без укола і без каналів. Тут таке діло. Я за приватних не знаю. Але в дитячій стоматології пломби вартують 50 грн найменше і 70 - нормальна пломба
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))