Nelya написав:Досі під впливом емоцій, тому навіть не знала, в яку тему написати. Вирішила в цю.
Під час зібрання на прогулку з дитям був невеличкий конфлікт з родичкою, котра дуже хотіла вдарити мою дитину (бо та істерила) і це було помітно. а так як цього вона зробити не змогла, то почала мене підбивати, мол, застосуй щось (кут, биття по попі...). я попросила тему не піднімати, мовляв, я знаю, що роблю. сама ж забрала кричащу дитину в іншу кімнату і ЗМОГЛА ЗАСПОКОЇТИ ЛЮБОВ"Ю ТА ЛАСКОЮ. Вийшовши з кімнати родичка почала розказувати про те, що "навіть у Біблії сказано про те, що треба дітей бити різкою". Це мене добило. Ледве стрималась, щоб не нахамити. Те, що в Біблії є такі рядки мені відомо, але кожен їх трактує по-своєму. Я спочатку хотіла було щось заперечити, а потім подумала, і вирішила, що це безполєзно. І це вже вдруге. Перший раз я просила не лізти і не вказувати мені, як я маю виховувати свою дитину. Сьогодні-другий раз. Дівчата, боюсь, що втретє я не втримаюсь і ми таки посваримось. Де ж взяти стільки терпіння???!!!
Емоції зашкалюють. :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o
ох, Неля!
з вихованням тебе прекрасно розумію
заїмо завтра в Подолянах твій нинішній день ;) ?