Глобальні оголошення!

А що вам нині снилося?

Модератор: Галина

Re: СНИ. А що вам нині снилося?

Повідомлення Melisa » 27 серпня 2010, 21:35

Я думаю, то якийсь знак зверху. Щось треба міняти в житті.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Ромашка » 27 серпня 2010, 23:01

Я думаю ,що сни-це часто наші емоції,переживання,думки,які накопичилися за день,тому не мають ніякого значення.Але все-таки інколи просипаєшся після жахливого сну і відчуття тривоги супроводжує пів дня і навпаки.Навідь не знаю,та сни стараюся не трактувати.
Але вже раз зайшла тема,то мене цікавить один феномен.Може з вас хтось шось чув.Інколи заходиш в якесь місце перший раз і розумієш ,що вже десь то бачив,чи якась ситуація-це вже було.Може то наші сни???Я колись думала,що то в мене дах їде :crazy: ,але чула,що в інших теж таке буває. :unknown:
Ромашка Офлайн

Повідомлення Marta » 27 серпня 2010, 23:44

Так, в мене так само буває, що сни сняться ті ж, тобто те саме місце, ті самі люди, я в реальності їх не знаю, але ситуація інша, ніби продовження сну. І так само було, що снилися місця, де я не була, а потім в реальності попадала туди. :crazy:
В східних культурах вірять, що під час сну душа людини виходить з тіла, вона з"єднана з ним тонкою срібною ниткою, і може подорожувати в часі, в просторі, т.д. В снах ми можемо зустрічатися з іншими душами, і навіть з померлими. І є люди, які медитують і вчаться контролювати свої сни, бути ніби в свідомості в снах, пам"ятати їх, подорожувати в вимірах.
Не знаю, але я в щось таке вірю. Наш мозок ще не вивчений, так само, як і наші можливості, і бувають же віщі сни,
я думаю, тут не тільки накопичені за день емоції, хоча такі сни також бувають.
А от ще хочеться запитати, чи вам снились віщі сни?
Marta Офлайн

Повідомлення Любов » 28 серпня 2010, 08:11

Одного разу мій муж їздив з друзями на екскурсії по древнім церквам, так от заходить він в церкву і до деталей розказує всім, що де стоїть, де яка ікона розміщена, що буде якщо повернути на право чи на ліво, і це при тому, що ніколи в тій церкві не був :???: . Всі в шоці :shock: і питають звідки він знає, а він каже, що колись йому снився такий сон.
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення мешканка » 28 серпня 2010, 08:17

сни...взагалі цікава річ і досі майже невивчена. Щодо різного там "покидання тіла і т.д." я не вірю, але в такі феномени, як описані вище-вірю, бо сама на собі таке пережила (ДЕЖАВЮ). Думаю, пояснюється це тим, що людина повністю пов"язана з навколишнім світом, з іншими людьми, з подіями на емоційному рівні і, можливо, в підсвідомості ці зв"язки значно сильніші і вони якось "матеріалізуються" в снах, а потім, коли трапляється щось схоже-то мозок відразу асоціює цю ситуацію, як вже пережиту і з"являються такі відчуття. Також, відомо, що людина використовує тільки на повних 10% можливостей власного мозку....а хто його знає, які скриті здібності є в решта 90% :crazy: :crazy: :crazy: Проте, до снів треба ставитись з обережністю, це дуже велика спокуса, якій піддається багато людей і починають вважати власні сни "віщими"... :unknown:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Nymydora » 28 серпня 2010, 18:24

О, і в мене було і дежавю, і віщий сон.
Стосовно першого, то мені снилося, що я у Кракові сиджу у одній кавярні у якомусь веселому товаристві, і ми так собі балакаємо, і хтось навіть на відео знімає.
А потім, через кілька років, я, сидячи у Кракові, в тій кавярні, у веселому товаристві, де навіть хтось відео знімав, розумію, що Я ВЖЕ ЦЕ БАЧИЛА. Отаке. :D
А ще у мене часто буває дежавю наяву. От таке відчуття, що це вже зі мною було... Ні в кого такого нема? А може то мені просто відпочивати більше треба? :crazy: :crazy: :crazy:

А щодо віщих снів, то коли я була в класі 9, мені наснилося, що до дверей нашої квартири дзвонить бабуся така старенька, вся в чорному. А незабаром нам подзвонили, що померла мамина мама... :( І не вір тут.
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення _viki_ » 28 серпня 2010, 22:26

Nymydora написав:А ще у мене часто буває дежавю наяву. От таке відчуття, що це вже зі мною було... Ні в кого такого нема?

О, в мене теж таке буває, точніше бувало часто.От, іду по вулиці і в один момент здається, що дійсно зі мною вже таке було,і все буквально за декілька секунд.То добре, що не в мене одної, бо я вже починала думати всяке :crazy:
_viki_ Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 54 раз.
Подякували: 70 раз.
Діти: донечка-сонечко

Повідомлення Nymydora » 28 серпня 2010, 22:56

:D :D :D
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення TanenRom » 29 серпня 2010, 10:24

А мені раз також наснився віщий сон!!!
коли завагітніла, чомусь була впевнена на 99% що у нас буде синочок, за місяць до УЗД сниться мені сон - що лежу на кушетці, роблять мені УЗД і кажуть:
Лікар: - У вас буде дівчинка
Я: - Як дівчинка? у мене має бути хлопчик!!!

через місяць на УЗД сон справдився!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Nymydora » 29 серпня 2010, 13:25

Це доця маму попередила, щоб мама голубенького не накупляла )
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей