звоню музеньку і кажу, купи по дорозі масла. На шо Рідний відповідає: сначала я зайду додму переодінусь, бо я не буду як придурок по вулиці в костюмі ходити (на роботу нині приїхала перевірка і тре бути в костюмі) Ну і шо не таке скажеш, магазин по дорозі ... Ой в ту тему писати і писати, Ір (Мешканка), тема просто суперська!!!!!!!
Ну и что что ветер в голове, зато мысли всегда свежие Поганий правопис розвиває уяву
Ой, дівчата, які знайомі історії. Мене дратує, коли сидить в неті і відкриє з 15 закладок сайту євроспорт, і на кожній закладці різні результати футболу і головне каже, та я тільки результати гляну! А ще просто вбиває, коли свекруха (ми живемо разом) шо 15 хвилин ходить взад вперед. Ні шоб погратися там з малою, чи щось розказати, а то зайшла, зиркнула в телевізор і вийшла, і так шо 15 хвилин!!! А ще коли мала плаче, приганяє і в лоб, а шо ви її там робите, що вона так плаче???
а в нас сусіди тримають кури, вже давно обіцяла, що санстанцію викличу. всі сусіди жаліються, бо навіть нема як біля під'їзду посидіти-воняєєєєєє. І тільки Юрку заколишу, то вона сучка знесеться і так гарланить що капец. Забила б якби догнала.
А про чоловіка то одна моя подруга казала: дай Боже мудрості зрозуміти мого чоловіка дай любові прощати його, терпіння, щоб витримати його і забери силу щоби не прибити його чимось на хрен :emphaty: ЗЩ останнього що загадалося-мені на зло як жене машину, то виїжджає на зустрічну смугу, а мені все здається що не встигнем звернути на свою. А ще в неті вичитала: ЧОЛОВІКИ: (перенесено в "сміхотерапія")
Востаннє редагувалось krapk@ в 22 листопада 2012, 12:51, всього редагувалось 2 разів.
Причина:Перенесено
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
Вчора побачила, що біля 27 школи таки будуть будувати церкву. :o В нас на Алясці і так нема де вийти! Біля школи є маленький скверик, де влітку дітки могли собі відпочити, батьки - також. А тепер частину того скверика займе церква. Вже обгородили. Я не проти церкви, мені обідно, що частинку природи у нас забирають! А ці дерева, між іншим, садив ще мій випуск (школярі). А тепер що? Їх можна отак легко обрубати і вліпити туди церкву? Ну, люди добрі, де ж так можна!!! :o :o :o :x :x :x
дратують переповнені, душні маршрутки...дратують не миті "мужики" від яких несе за кілометр перегаром...і так тошнить від запаху бензину та розжареної машини, а тут як дихне на тебе...то відразу на рвоту тягне.... жах.