Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: Мене дратує

Повідомлення kruana » 12 липня 2013, 22:36

westa написав: Не люблю , коли в гостях не дають чисту тарілку для десерту .Я тоді або їм руками :crazy: або не їм зовсім.

Ой, такого ще не зустрічала. Певно, б не їла взагалі. :scare: Балувана, мабуть :wink:
kruana Офлайн

Повідомлення TaniaPicaSSo » 12 липня 2013, 22:40

А я зустрічала таке. Особливо часто на весіллях ніхто про окремий посуд для десерту не дбає. І по селах теж таке бачила.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1350 раз.
Подякували: 2568 раз.
Діти: Дві доці

Повідомлення Галина » 12 липня 2013, 22:49

Я теж часто таке зустрічала, теж не люблю, не розумію як можна їсти торт з тої ж тарілки, з якої їла салат або м"ясо, рибу... :bad:
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення TaniaPicaSSo » 12 липня 2013, 22:52

В таких випадках, бачила, просто беруть серветку і витирають тарілку (кожен свою, звісно) :pardon:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1)

Повідомлення mamatalka » 12 липня 2013, 22:52

Дуже перепрошую за оффтоп, але стало цікаво...
гра з вогнем я не їм супів і взагалі готової їжі на другий день, не їм бутербродів і т.п.

А як давно у вас виробилась така звичка? З дитинства, чи вже у зрілому віці? В Україні чи закордоном? Для мене такий графік готування їжі був би вбивчий, :crazy: бо працюю повний робочий денью Я не язвлю, я щиро радію за таких людей :yes:
А тепер безпосередньо до теми...
westa А дуже дратує , коли заставляють пити алкоголь .

Аналогічно. Страшенно дратує :scare:
А ще дуже дратує певний тип людей, які переконані, що все, що вони зробили/купили/сказали найкраще/наайякісніше/найправильніше :cry: Так дратує, що аж перевертає...
Того, кого пустив одного разу в душу, просто так вже не проженеш. Там завжди залишається його порожній стілець...
mamatalka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 176 раз.
Подякували: 100 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення Ленка » 12 липня 2013, 23:04

Оце читаю дописи про чисті тарілки, їжу і навіть впевнено не можу сказати чи даю я гостям чисті тарілки чи ні. В мене вже все на автоматі, я як робот останнім часом. В мене як приходять друзі в гості багато речей, вони роблять самі, як їм зручно, щоб не було дискомфортно. Тому всі відпочивають і не напрягаються.
Щодо їди: на другий день в мене тільки перші страви, решта кожен день готую свіженьке і тільки на раз. кілька разів пробувала приготувати чогось по більше, то їли тільки ми з чоловіком, одна доця крутила носом друга кричала я вже їла і жують хліб :hi:
Самое главное и ценное в жизни — это семья! Сначала, в которой ты рождаешься, а затем, которую создаешь!
Ленка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 209 раз.
Подякували: 271 раз.
Діти: Ана і Іка

Повідомлення Natalinda » 13 липня 2013, 00:01

kruana написав:Люблю, коли на кожну страву окрема тарілка.

А де таке є?
Скільки ж то треба мати тарілок щоб запросивши гостей і зготувавши ну бодай три страви гарячі тих тарілок настачитися :crazy: бо ще ж зодва салати.... на канапку тоже окрему тарілку?
Але то тарілки тарілками, який то стіл велечезний має бути :crazy:

Я як pan_kotskyy, люблю салатик в тарілку з картоплею, а ще краще якщо салатик з сметанкою, то ще поляти тою сметакою картопельку :nyam: і посерединці катлетку :nyam:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 липня 2013, 00:08

Natalinda написав:Я як pan_kotskyy, люблю салатик в тарілку з картоплею, а ще краще якщо салатик з сметанкою, то ще поляти тою сметакою картопельку :nyam: і посерединці катлетку :nyam:

Я теж так люблю. А от чоловік у мене з тих, в кого на все має бути окрема тарілка! Салат має бути обов"язково окремо, щоб соус не змішався, і якщо якась страва, яку можна поляти сметаною чи соусом яким, то на той соус чи сметану теж має бути окрема тарілочка і він буде туда макати. А полити зверху чи збоку на тарілку, нє, то зовсім не то і я нічо не розумію :hi: Мене то деколи напрягає, якщо чесно.
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Natalinda » 13 липня 2013, 00:17

Признаюся вам що в мене чоловік чудово їсть з тарілки в якійбув суп і другу страву, навіть коли в мене є натхнення (що не так часто) і я тицяю йому чисту тарілку. Їсть з словами, що мені і так є що мити))))
Ну і признаюся що я до цього моменту й не здогадувалася що на салат може бути окрема тарілка.
Ось згадую останній н аш похід в гості, де було три смачнющих салати :nyam: як би то мало виглядати :confused: :crazy:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення TaniaPicaSSo » 13 липня 2013, 00:18

Natalinda написав:Ось згадую останній н аш похід в гості, де було три смачнющих салати :nyam: як би то мало виглядати :confused: :crazy:

Дуже просто. Їсти з загальної миски :hi:
Зображення
TaniaPicaSSo Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей