Перлинка » 24 грудня 2010, 15:14
Liza
Якщо дозволяє бюджет ,я б радила хоч на дві годинки в день ,або хоч на 2-3 дні в тиждень по 2 години взяти дитині няню для прогулянок.Може навіть на сон у візочку,мій минулого року взимку 2 рази в день спав на вулиці по дві години.
І не треба себе гризти за це ,всі ідеальними бути не можуть і всі різні.Комусь це в кайф сидіти цілодобово з дитиною,в когось дитина зовсім інша за характером та темпераментом.От наприклад,якщо б в мене ще не було роботи,то доцю я б давала няні на прогулянку хоч на дві-три години,бо вона мене реально замучувала до двох років була капризуля і нитічка не кажучи про перші пів року,взагалі з рук не злазила.А малий навпаки був спокійний,то я б краще з ним гуляла сама ,а хай би мені хтось в цей час дома порядки наводив та їсти готував.
Я про те що як і всі діти різні так і всі жінки різні,і одні спокійно і витримують та ще й задоволення отримують ,а іншим від того кришу зносить.Але це не твоя вина,і через силу себе мордувати не треба.
Якщо в сімї нема на це грошей,то спробуй придумати як їх заробити на дому .
Ясно що страшно лишати з зовсім чужою людиною,то пошукай когось серед знайомих,або знайомих знайомих.
А якщо взагалі страшно лишати,навіть з рідною бабусею,то всеодно треба вчитись і тренуватись,бо рано чи пізно то має колись настати.По трішки по 15 хв ,30 хв,на 1 годину,а тоді побачиш ,що все гаразд і станеш з часом сміливіша.
Моя подруга якось відпустила дітей з свекрухою на дачу в гості до її подруги(свекрухи).І давай наярювати як там і шо ,бо переживає.А свекруха трубку не бере.Вона каже що набирала десь раз 35 її номер,вже почала задихатись,істерика,бо певно шось сталось,бо мала могла напитись якогось ацетону,а малий міг собі голову розбити.
І може там вже всьо капєц,всі в лікарні,а від неї скривають...А виявилось ,як завжди ,що свекруха десь в торбі закинула мобілку і просто не чула.
Короче я то слухала і в мене слів не було,я навіть не мала шо сказати.Говорю,ну вона ж виростила двох синів,і ніхто їй нічого не напився,всі живі здорові,як так можна себе накручувати на рівному місці?
Так от навіть у неї,такої панікерки є людина(чужа) до якої вже звикла і вона і діти і якій довіряє.Хоча поки малій не було 1 року ,а малому майже 3 до дітей нікого не підпускала,чоловік не допомагав можна сказати абсолютно,а на ній і великий будинок і готовка і доця з непростим характером мяко кажучи,та ще й дітки постійно між собою товклись ,ночами не спала ,часто прибирала чи підлогу мила до другої години ночі,або як діти нили чи хворіли то носилась з ними,а чоловік дрихнув.Ну яка нормальна людина те витримає?Звичайно що і здоровя і нерви вже були на межі.
То чому себе так не любити і приносити в жертву ?Заради чого?Хто то оцінить?Тим більше якщо наприклад для їхньої сімї матеріально найняти когось на допомогу чи по господарці чи з дітьми ,то не було проблемою.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)