Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: Мене дратує

Повідомлення Marta » 19 жовтня 2011, 00:40

Розчарована написав: навіть коли з дитиною йду то всьоравно не вірить. ну чого? ну за шо?

Два варіанти- або сильно красива, або чоловікові не хватає уваги і впевненості в собі (що найголовніше), або просто він такий ревнивий.Думаю, більше уваги чоловікові і впевнити його, що він самий-самий, і він стане більше вам довіряти.
Marta Офлайн

Повідомлення Natalinda » 19 жовтня 2011, 00:42

Розчарована а чого не кажете чоловіку шоб ходив з вами як такий ревнивий?
Може його трохи поревнуйте...
Співчуваю, прикро коли тебе постійно в чомусь підозрюють(((
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Nymydora » 19 жовтня 2011, 11:55

а я десь читала, що патологічні ревнощі - то хвороба. І тут навряд чи щось поможе. Для такого Отелло навіть вияв уваги - привіт для підозри: а чогоце вона така добра стала, може щось приховує?...
Розчарована, я не знаю, яка у вас ситуація, але я вам дійсно співчуваю. Може, поговоріть з нашою Марі - психотерапевтом? Може, вона вам порадить, як краще діяти в такій ситуації?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення Sawwku » 19 жовтня 2011, 12:01

pan_kotskyy написав:Цей тупий-тупий Кондратюк! :o
Вигнав на відборі з х-фактора двох самих кльових хлопців, а замість них залишив рагуля якогось... :shock:
ООООООО, ЯКИЙ ЖЕ ВІН ТУПИЙ!!!

він не тупий! він прекрасно розуміє на що йде. ти думаєш він випадково залишив тіпа, при одному погляді на якого ми з чоловіком сказали А що цей Бідлан тут забув?
минулого сезону він взяв вокалістів, з ними ж і погорів. тепер похоже робить ставку на смазліві мордашки (від яких міліони пісяють кип"ятком).
от тільки не дуже понятно до чого там той малий. якийсь він ніякий.краще лишив би Корса (кажись так)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення ЗІрка » 19 жовтня 2011, 14:43

і далі по темі х-фактора... Аркадій співатиме з Малікою: http://blogs.ipm.ua/2011/10/arkadij-voj ... -faktor-2/
на офіційному сайті інфи ще нема, але одне місце вакантне... :clapping2:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення pan_kotskyy » 19 жовтня 2011, 15:25

ЗІрка, мульон :kiss: :kiss: :kiss:
Ах, дівчата, буває ж таке... :clapping:
Тепер це мій улюблений дует. До речі попередній хлопчина з дуету був трохи не тим...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення ЗІрка » 19 жовтня 2011, 15:28

а немає теми - тішимося?
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення TanenRom » 19 жовтня 2011, 15:30

ЗІрка то створи ;-)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення krotsya » 19 жовтня 2011, 16:43

Привіт всім! так, тема кльова! головне, що дійсно весело читати!!! і підбадьорює так! отже, у всіх схожі клопоти, реакції... Отже нічого особливо важкого немає. до речі, грубо кажучи мозг чоловіків так і влаштований: повільність, скрупульозність, туповатість ніби. Але це вони фізіологічно так влаштовані. Інша річ, звичайно, коли робить (а точніше не робить) щось навмисне аби подратувати. І то навіть не подратувати, а ще раз доказати собі "якась вона просто нервова надто, емоційно не стійка, то в чому ж я винен???" Хоча, буває звичайно, що й на зло може щось робити. А якщо на зло, отже і я десь насолила. Просто ж так злості не буває.
Я вважаю, що чудово вмію обходити такі од туповаті його прояви в побуті, проте є ньюанс суттєвий! Я то закриваю очі на ці речі ( і дійсно в той момент не злюсь), а з його боку не бачу подібних зусиль. Тобто, людина не пристосовуючись ні до чиїх вподобань чи режиму дня, вперто наполягає на своєму. І од тут спрацьовує почуття образи у мене, несправедливості. Все закінчується тим, що за пару днів моя жіноча мудрість перевертається догори дригом. І тут я видаю все, що в душі засіло. Сповна віддаю!!!
krotsya Офлайн

Повідомлення кульбабка » 19 січня 2013, 17:45

всім привіт і мені ця тема сподобалась)))а скільки схожого знайшла))напевно всі чоловіки в питаннях побуту схожі і звички в них одинакові))
от що мене бісить так це як попрошу щось зробити по дому то одна відмазка "яж недавно це робив"а в нього недавно це тиждень тому(наприклад пилососив чи помив посуд раз на указ)
а як він просить приготуй щось поїсти я ж не кажу я вчора готувала))
а ще я б хотіла щоб чоловік хоч іноді щось готував на кухні,цце так приємно хоть щось елементарне))))) :hi:
кульбабка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 60 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей