krotsya » 19 жовтня 2011, 16:43
Привіт всім! так, тема кльова! головне, що дійсно весело читати!!! і підбадьорює так! отже, у всіх схожі клопоти, реакції... Отже нічого особливо важкого немає. до речі, грубо кажучи мозг чоловіків так і влаштований: повільність, скрупульозність, туповатість ніби. Але це вони фізіологічно так влаштовані. Інша річ, звичайно, коли робить (а точніше не робить) щось навмисне аби подратувати. І то навіть не подратувати, а ще раз доказати собі "якась вона просто нервова надто, емоційно не стійка, то в чому ж я винен???" Хоча, буває звичайно, що й на зло може щось робити. А якщо на зло, отже і я десь насолила. Просто ж так злості не буває.
Я вважаю, що чудово вмію обходити такі од туповаті його прояви в побуті, проте є ньюанс суттєвий! Я то закриваю очі на ці речі ( і дійсно в той момент не злюсь), а з його боку не бачу подібних зусиль. Тобто, людина не пристосовуючись ні до чиїх вподобань чи режиму дня, вперто наполягає на своєму. І од тут спрацьовує почуття образи у мене, несправедливості. Все закінчується тим, що за пару днів моя жіноча мудрість перевертається догори дригом. І тут я видаю все, що в душі засіло. Сповна віддаю!!!