Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: Мене дратує

Повідомлення Sawwku » 05 вересня 2011, 11:30

taranjka написав: коли сміття викидають за метр від смітника - бо ж то ше ціли метр нести той пакетик

ото ми в Карпатах налюбувалися на таких "культуристів". щоб пройти по одному маршруту, збирали по 120 літрів обгорток від цукерок та іншої нечисті.
і що саме цікаве: підсвідомо людина розуміє, що чинить недобре, але то ж ЦІЛИЙ ПАПІРЕЦЬ! (хто ж таку важку ношу здатен знести з гори...), тому викидають навіть не на стежці, а пхають в кущі, дупла, між камні .
а найоригінальніші знахідки - пусті пляшки з шампанського на вершинах гір (туди виперти не влом, а от назад...) :dash: :evil:
taranjka написав:коли викидають сміття з вікон, навіть якшо це якийсь хавчик для тварин - можна ж знести і покласти десь в одному місці, щоб не було срачу навколо всього будинку......

а ще (перепардоняюсь на слові) голубиних гівняшок на підвіконнику (коли з вікна годують, а частина корму красиво падає на нижні поверхи). а птахи...де поїв, там і пос***
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Marta » 05 вересня 2011, 15:03

Мене дратують нав"язливі люди. Від яких ніде не сховатися, яких толком і не ...(скажеш, куди їм іти).....Коли ці люди чіпляються до моєї дитини, капець, як дратує!
Коли "присідають на вуха", а я не можу культурно відв"язатися.....
Nelya ще те саме, що й тебе теж дратує, бо закон- кожна сім"я має жити окремо і ніяк інакше, тоді буде добре всім! І як чудово, що ти знаєш, що цей переїзд таки станеться, а як сумно, коли ти не знаєш, коли це станеться, бо фінанси не дозволяють такої розкоші...І мусиш далі йти на компроміси і залишати все на своїх місцях.....
Дратують хлопці з сусіднього двору, які спеціально носять в наш двір (для розваги) скляні пляшки і б"ють їх прямо на дит. майданчику.....
Дратують мужчини, які розпивають пиво там же, а потім пристають до дітей, дихаючи перегаром....
Ех....Багато чого ще дратує....
Marta Офлайн

Повідомлення TanenRom » 10 вересня 2011, 16:54

а мене дратують тупі, невиховані і хамовиті чоловіки :o :o :o
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Natalinda » 12 вересня 2011, 18:10

TanenRom як я тебе розумію :emphaty:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення pan_kotskyy » 18 жовтня 2011, 00:26

Цей тупий-тупий Кондратюк! :o
Вигнав на відборі з х-фактора двох самих кльових хлопців, а замість них залишив рагуля якогось... :shock:
ООООООО, ЯКИЙ ЖЕ ВІН ТУПИЙ!!!
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Melisa » 18 жовтня 2011, 14:19

pan_kotskyy, :lol: та не переймайся ти так. буде ще не один Х-фактор, прийдуть на другий рік.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення Розчарована » 18 жовтня 2011, 14:29

Боже як я втомилась від тих ревнощів! як мені вже набридло виправдовуватись за кожну прожиту хвилину,яку провела поза домом і без чоловіка. дівчата, я не можу вже так! достало до ручки! навіть коли з дитиною йду то всьоравно не вірить. ну чого? ну за шо? :cry: :cry: :cry: :cry: :istereka: :istereka: :istereka: :o :o :o
Розчарована Офлайн

Повідомлення pan_kotskyy » 18 жовтня 2011, 15:41

Та мене то взлило, так що просто капці. Інші судді адекватно вибрали найкращих (тих, що я і намітила), а той дебілко скористався інтуіцією...ну яка інтуіція в мужика? правильно, ніяка.
А найбільше прикро, що мені ну дууже сподобався хлопчина зі Львова, не тільки класно співає, а навіть розмовляє гарною українською мовою, яку на х-факторі днем з вогнем... і виглядом приємний, видно що добрий, щирий і т.д., він для мене як представник сучасної української молоді - яка б вона мала бути. А замість нього кондратюкова інтуіція вибрала репера, який ні ліцом ні голосом мене не пакаріл.... ще й вилетить найперший, я сподіваюсь...
пожалілась, називається :emphaty:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Ira » 18 жовтня 2011, 15:57

А вчиться в Тернополі той хлопчина :)
Ira Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 326 раз.
Подякували: 390 раз.

Повідомлення Marta » 19 жовтня 2011, 00:36

pan_kotskyy написав:А замість нього кондратюкова інтуіція вибрала репера, який ні ліцом ні голосом мене не пакаріл....

А мене пакаріл...)))) Вірю в Кондратюкову інтуїцію.) Також вибрала б його. Щось в ньому є, на нього цікаво дивитись, а це- ШОУ- бізнес, і цим все сказано.
Я взагалі співчуваю Кондратюку, бо реально були класні абсолютно всі, вибрати майже нереально. Так що це метод тику скоріше.
Marta Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість