Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: Мене дратує

Повідомлення TanenRom » 25 травня 2011, 18:42

Shalimar оце ситуація, прибилам би :o :o :o
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення eney » 25 травня 2011, 18:44

Shalimar а чого не взяла свої грабельки, чи шось своє?

сьогодні пішли з малим в парк, сидимо в піску, нікого не чіпаєм, прийшла мала (десь 3,5 їй) сидить від нас далеко, тут кличе маму і починає їй розказувати шо мій малий пісок їй в очі сипе :scare: та їй в відповіть - а ти йому насип. :scare:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Shalimar » 25 травня 2011, 23:43

девочки, я эту ситуацию могу комментировать только с матами))
на площадке только я с ребенком (18 мес), и бегают 2 мальчика и 1 девочка - лет 5-6. Мамы на лавке. Мы на качели - вся площадка на виду, да и сколько там того пятачка.. Наши причандалы лежат в песочнице. Те дети бегают по всему двору, иногда съезжают с горки.
Я очнулась, когда уже одна мамаша стоит с Нашими граблями возле ежа, и говорит остальным, что надо его убрать. Я: "Женщина! Только не этими граблями!" Она мне - ну, мы пойдем свои возьмем! Я - ну, идите, приносите свои, и ними убирайте! Она кинула грабли возле ежа....
Думаю, ну, они тебя будут ждать, ...
Гуляем.
Оставшиеся на лавке тетки просят знакомого убрать ежа)) Тот подходит, берется за грабли..... Я уже орала НЕ ЭТИМИ ГРАБЛЯМИ!!!! Они мне: "А почему они там лежаааат?" Да потому что та овца их там оставила!!!
Плять, ну спроси, чьи грабли, спроси, можно ли ими убрать разлагающийся труп животного!... Ну, видно же, что грабли детские, не поломанные, что я тут рядом с ребенком!.... РРРРРРРРРррррррр :dash:
Возвращается та мадам.... Я подхожу, говорю, чтоб положила грабли туда, откуда взяла. Она мне ответила, что они там и лежали......... И что все равно в песочницу писяют кошки и собаки.... Железно.
Еще попререкались.... Я была одна против всех)) :crazy:
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mala-karta » 26 травня 2011, 00:03

:dash:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Yummy mummy » 26 травня 2011, 00:07

Shalimar Я в шоці :shock: , є ж такі твердолобі мамочки :dash: ......
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Natalinda » 26 травня 2011, 00:24

Shalimar мдааа, тут дійсьно важко шось культурними словами сказати :evil:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення гра з вогнем » 26 травня 2011, 02:02

Шалімар, у мене теж одні мати!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nin4ik » 26 травня 2011, 10:04

Ааа... :istereka: :o граблями їй по писку!!! скотина, своїми вона б такого не робила!
Найбільше обурює, що там були теж усі мамусі, розум в цей час був на іншому майданчику? теж ляси точив? :o
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Shalimar » 26 травня 2011, 12:40

Гггг Они сошлись на том, что я "цены себе не сложу"...... :?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Liza » 26 травня 2011, 14:07

Alisa написав:А чого всіх так дратують мами з кенгурушками.
Користуються ними люди - й супер. Нікого ще кенгуру не скаличило, промежину не деформувало...

чому ж ВСІХ? скажу за себе - мені неприємно через ймовірні подальші проблеми із здоров"ям маляти і через незручність мами, коли вага дитини тисне їй на плечі (без упору на пояс/стегна). звісно, моментально "нікого ще кенгуру не скаличило, промежину не деформувало", але в подальшій перспективі можуть проявитися проблеми із здоровям, наприклад, через деформацію копчика чи ще чогось там в тій території.

Alisa написав:А ще мене дивує, чого так обурюватися, коли слінг називають "кенгуру".
Не має нічого дивного, якщо старша людина, яка вже далека від немовлятства називає всі без розбору переноски "кенгурушками". Навіщо їй щось доводити і розпилятися про всі ці "принципові відмінності".

ну правильно, достатньо було б терпляче сказати, що це не "кегурушка", в якій дитина розміщена неправильно, а слінг, в якому правильно (не обов"язково вже пояснювати, що і в слінг можна неправильно посадити дитину, но то такоє, на ці розмови може не вистачати вільного часу).

Alisa написав:...І це не привід засмічувати підЇзд листівками про відмінність слінга і кенгуру :roses: .

та вроді ж тут ніхто не пропонує засмічувати. навіщо ж так гіперболізувати?
не пам"ятаю, хто ще перед мною писав про роздруковки... я не думала, що мені варто детальніше пояснити, що я мала на увазі, щоб не бути незрозумілою. листівки я би не совала всім, в т.ч. тим, хто на мене криво дивиться, а просто тим, хто зацікавиться чи шось в мене запитає про це, чи тим, хто аж занадто діятиме на нерви, чи тим, хто носить дитинча в "кенгурушці", що, як я погоджуюся, несе певні ризики.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей