Глобальні оголошення!

А що вам нині снилося?

Модератор: Галина

Re: СНИ. А що вам нині снилося?

Повідомлення Liza » 08 березня 2011, 15:33

mala-karta
мій мозок, схоже, у тебе вчепився, бо ти мені наснилась. ми зустрілися - і всьо, більше не пам"ятаю. ти вродє була у сіром сведрі своєму годувальному і з якоюсь невелико вишивкою на ньому :)
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 14:31

Коли була в пологовому ,на другий чи третій день після пологів ,мені наснилось,що я шарю в маминої подруги по шафах і ,пардон,не знаю як сказати українською лихорадочно,як наркоманка шукаю шоколад,знаходжу якусь мілку і жадно її зжераю.Після того сну аж пішла і купила собі в буфеті шоколадку.Тоді прийшла думка запитати в мами,як там її подруга бо то вже літня жінка,яка давно хворіла ,але якось забулось.А щойно дізналась,що вона якраз тоді померла,може й тієї ночі ,просто я точно не памятаю в який саме день снився сон.Як ви дусмаєте шо воно таке :?

Просто я з покійною 100 років не бачилась і не спілкувалась, тому мені ще тоді стало дивно,що саме в її домі я нишпорила в пошуках шоколадки , то була хороша добра жінка.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Liza » 16 березня 2011, 16:50

мені позаминулої ночі наснилося, що я на якомусь занятті невеличкої групи із вищої математики, яке веде mari :)
я дуже захопилася розв"язанням прикладів якогось типу. така вся розв"язую їх, розв"язую запоєм, і відчуваю, що мені в вагітний живіт (!) дуже тисне пояс штанів. намагаюся послабити пояс... і прокидаюся, а мені на живіт синочок поклав голову, як на подушку. сонце моє :)
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення nadia 2311 » 16 березня 2011, 17:15

А в мене цієї ночі був якийсь жах :scare: :scare: :scare: до тепер не можу відійти. Наснилось мені ,що я в себе під будинком родила дівчинку, але дуже маленьку 1800. Залишила її голеньку на землі і кудись пішла по справах, а потім подумала що мене можуть посадити до в"язниці за те що залишила немовля і воно замерзло. Коли вернулась до дитини то побачила, що її з"їли три коти сірий, білий, рижий залишились одні нутрощі. Цілісінький день той сон не виходить з голови.
Зображення
Зображення
nadia 2311 Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 187 раз.
Подякували: 181 раз.
Діти: Синочок- грибочок
Донечка квіточка

Повідомлення Перлинка » 16 березня 2011, 17:18

да уж ,сон дійсно жахливий
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Liza » 06 квітня 2011, 10:12

недавно наснилося, що мій колишній хлопець (ми не спілкуємося вже давно) зламав руку чи ногу (як би там не було, але т-т-т!) і що я його лікувала якось там мануально, зокрема робила масаж на спині біля шиї - ну як ото для розслаблення роблять - дивне лікування перелому.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення happymami » 06 квітня 2011, 10:20

Liza :гуд: :гуд: :гуд: :lol: :lol: :lol:
А мені колись снилося, після читання наших тем, що ми з коліжанкою вагітні. І приходимо ми до участкової, а вона - то Комаровський. І сідає на крісло подружка, бац, прокололи міхур і витягли дияттко. А вона така в шоці - як так скоро. тут приходить моя черга, а я слиною бризкаю, кажу - я не буду. Мені не треба стимуляції. А ще прикол в тому, що інструменти в того участкового були - стоматологічні :lol: :lol: :lol: . На такому ж прозорому столику і з таким же порошком для пломб :lol:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення TanenRom » 06 квітня 2011, 11:08

happymami оце сон - після наших тем ще не таке насниться :lol: :lol: :lol:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Liza » 21 квітня 2011, 14:57

минулої ночі мені наснилося, що я перебуваю на території, де йде війна. зокрема я була на якомусь військовому кораблі, де вояки стріляли з такої зброї, що має вигляд невеликих ракет - задій кінець був занурений у воду, а передній кінець - як у загостреного олівця - був спрямований догори і трохи вперед, і з нього виривалася пекельна суміш вогню і чогось там. було реально страшно! так співпало, що вранці я почула в новинах про загиблих українців у Лівії.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Liza » 24 квітня 2011, 20:01

минулої ночі мені наснилося, що у мого синка немає мами, а я дуже хочу всиновити його, і думаю - хто ж є його опікуном? і типу документи на всиновлення вже майже готові.
в світлі деяких моїх переживань сон насторожує.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість