Глобальні оголошення!

А що вам нині снилося?

Модератор: Галина

Re: СНИ. А що вам нині снилося?

Повідомлення mala-karta » 04 лютого 2011, 02:49

а мені снилися мешканка і марта.

Що мешканка щось малює-пояснює марті на повороті коло 9-ого училища.

В них паперу не хватає.
Я кажу, що я ж близько живу, і біжу їм за папером.
Добігаю до дороги, що між дачами і церквою - і там мій стіл письмовий стоїть. З папером.
Ну то я його взяла і принесла їм.

:stupid:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 04 лютого 2011, 03:11

Снилось тиждень назад: лізу я в трубі зі сходами і люди є наді мною і піді мною теж. А наді мною грубий дядько з соплями залізти не може. А я чекаю і нервуюсь. Він тоді злазе на пару сходинок вниз і мене вверх попихає, я ледве влажу але вилажу і далі наверх і наверх. а там вже більше приміщення і повітря більше і розвернутись є де.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Melisa » 08 лютого 2011, 00:54

прикольно, марі, щось схоже на просування по службовій драбині, але то видно перевод сну не для Вас. Ну, я так бачу, шо скоро досягнете поставленої мети, минуючи перешкоди і всіляких там зашмарканих дядьків.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 08 лютого 2011, 03:09

А мен нині снився наш підйомник для лижників на Тарнавського... І ми там всі були. І купа лижників. І я кажу - вауу, скільки живу, а ще стільки лижників тут не було... І всьо. Не помню більше... :gore:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marta » 08 лютого 2011, 03:19

happymami написав:І всьо. Не помню більше...

Мабуть, збив тебе лижник...))))))) ;-)

А мені нічого не сниться..((((
Вирубуюсь і, здається, через хвилину вже Ліза піднімає мені пальчиками повіки...."Мама, вставай!...." Ранок....
Marta Офлайн

Повідомлення Руженка » 08 лютого 2011, 03:22

А мені снилась Перлинка)))))))))))Дивно ми в реалі не знайомі..........
До речі, вона вже родила???
Руженка Офлайн

Повідомлення Melisa » 08 лютого 2011, 12:13

ото проснулась нині від плачу дитини і не думала, шо так йому радітиму. від 6 до 7 міцно заснула. і сниться мені, що я в якомусь селі, і там бушують вампіри. :scare: :scare: ага, то не опічатка. вобшем, хочуть всіх людей не те, щоб кров з них випити,а ще й знищити. поскидали всіх в один будинок (діток до 14) і будуть підпалювати хату (видно фільмів я про голодомор передивилась). а я з братом захищала дітей і просила вампірів не підпалювати ту хату. потім пробувала втекти з того села, але на вулиці була зима і сильний голольод. потім якийсь вампір так з любов"ю зліпив мені зі снігу хрест, не дуже похожий на хрест, а вот шось отаке: вертикальна палка, в від неї дві горизонтальні, тільки одна вище, друга нижче. Щось схоже на один з попереджувальних дорожніх знаків.
Вобшем, не помню, чим все закінчилось, але проснулась і так зраділа, що то був сон!!!!!!!
К чєму би ето?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mala-karta » 08 лютого 2011, 15:20

:scare:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Melisa » 11 лютого 2011, 12:38

вчора сниться мені, шо я зустріла Комаровського і кажу йому, мол, в дитини соплі не проходять, прийдіть, подиівіться. він прийшов. п"є чай і випитує коли, шо, по чом, хто педіатр... :scare: вобшем я тоді показую йому дитину,а в дитини сопель вобше нема, думаю собі і нашо я його кликала, зараз ше точно шось виявить. і не оминути мені скандалу з педіатром.... :!:
короче, зробила собі висновок: не робити з мухи слона, бо часом собі таке в голову візьму, шо ужасть.
Melisa Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 11 лютого 2011, 12:43

Nelya написав:вчора сниться мені, шо я зустріла Комаровського і кажу йому, мол, в дитини соплі не проходять, прийдіть, подиівіться. він прийшов. п"є чай і випитує коли, шо, по чом, хто педіатр... :scare: вобшем я тоді показую йому дитину,а в дитини сопель вобше нема, думаю собі і нашо я його кликала, зараз ше точно шось виявить. і не оминути мені скандалу з педіатром.... :!:
короче, зробила собі висновок: не робити з мухи слона, бо часом собі таке в голову візьму, шо ужасть.

Неля, Комаровський це жестяк :lol: :lol: :lol: Такого навіть ворогу не побажаєш :lol: :lol: :lol: Падсталом. Як добре, шо я вже нарешті перестала бачити сни :hhh:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість