Naya » 27 грудня 2010, 11:00
Мені на сьогдні снилося такееееееее...
ой..так реально було...реально-реально...
Одним словом мамине село. Я приїхала туди, до мами. І чогось мала зустрітися з своїм давнім колишнім хлопцем за романтичною вечерею. Але то таке. дурниця. Мама доїла корову а я зайшла до неї поговорити. І ми говоримо, я їй розказую про якийсь крутий станок для виробництва меблів, а вона мені каже, що їй не тре наворотів, їй треба лиш, щоб кукурудзу порубав, буряк посік і т.п. Я кажу, то добре я тобі шось таке пошукаю :zybu: А сама весь час думаю, як же то їй повідомити про ту вечерю :head:
Потім виходжу на подвір"я, а там небо таке....таке....ну такого я ніколи не бачила: зелено-фіолетово-рожеве....і більше зеленого кольору, але таке чисте-чисте..і всі сусіди і їх будинки геть розсунулися далеко-далеко...і наче змінилася проекція, якісь такі мультяшні, перехилені будинки, наче я через лупу дивлюся, але то не через лупу.....а так все чітко-чітко...
І висить над тим всім велика-велика літаюча тарілка.
І я кричу: Мам, мам, ти такого ше не бачила....
Виходить мама і ми охаємо і ахаємо. І тут летить ше одна тарілка, наближається і я бачу, шо на ній цілісіньке місто....
А далі сниться, що я ношу на руках маленьких інопланетян, мій колишній куратор веде переговори з інопланетянами, а якась інопланетянка вчепилася до мене, щоб я приймала якісь ліки. А я робила кіпіш і підбурювала народ, що вони з своїми ліками роблять над нами експеримент, і ми на нашій землі, якимось чужинцям таке дозволяєм....
Короч...не тре було вчора дивитися "Люди в чорному" :zybu: :zybu: :zybu: