Модератор: Галина
Nymydora написав:а мене дратує, коли я щось дитині не даю, а біля мене добра бабуся чи дідусь то дають: але то вже мама, нічого дитині не дає...
Прошу: не давайте дитині хліба - та я тільки шкуринку, хай зуби почухає.
Прошу: не давайте зайвий раз соску - та що ти дитину мучиш, хай зуби почухає.
ПРошу: не треба гріти яблуко зі столу - та ти що, воно ж холодне, я на хвилинку в гарячу воду
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
пояснюю: у дитини мама має бути авторитетом. Всі погоджуються. І що тут скажеш
Любов написав:Nymydora написав:а мене дратує, коли я щось дитині не даю, а біля мене добра бабуся чи дідусь то дають: але то вже мама, нічого дитині не дає...
ПРошу: не треба гріти яблуко зі столу - та ти що, воно ж холодне, я на хвилинку в гарячу воду
якраз хотіла написати про таку саму проблемку :x , дістали вже. Але то напевно всі дідусі з бабусями такі, я особливо і не можу посваритися :( , дуже ображатися свекруха зі свекром будуть. Було що пару раз не витримала і вибухнула, тепер перед тим як щось дати дитині, то дивляться на мене чи можна. Може це і неправильно, але що ж зробити як інакше не хочуть розуміти.
мешканка написав:Любов написав:Nymydora написав:а мене дратує, коли я щось дитині не даю, а біля мене добра бабуся чи дідусь то дають: але то вже мама, нічого дитині не дає...
якраз хотіла написати про таку саму проблемку :x , дістали вже. Але то напевно всі дідусі з бабусями такі, я особливо і не можу посваритися :( , дуже ображатися свекруха зі свекром будуть. Було що пару раз не витримала і вибухнула, тепер перед тим як щось дати дитині, то дивляться на мене чи можна. Може це і неправильно, але що ж зробити як інакше не хочуть розуміти.
Правильно, правильно...то, поки дитя мале-то ще квіточки...далі почнуться кіндери, жуйки, чупа-чупси, чіпси, шпроти і салати з майонезами...так що відвойовуйте свої позиції, поки ще є час...
krapk@ написав:а мене дратує...я сама. Своє ставлення до навколишнього світу до оточуючих людей, свою нервозність і егоїстичність. Своє невміння організуватися. Мій дисер і все все решта. Може пора ліки пити????
Liza написав:не розумію, навіщо додавати до переліку друзів в "аднакласніках" (після того, як давно не бачилися і не маємо інших контактів, окрім як там) і нічого не писати?
напевне для кількості............
Повернутись до Внутрішній світ
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей