мешканка » 03 грудня 2010, 10:22
Як мене дратує наша дурна система і необдумані всякі-різні накази, які хтось, для власного піару видав, а інші змушені розхльобувати. Роз"яснюю: прийшла нова влада в місто і дуже хоче показати, як вона все бере у свої руки і як турбується про добробут мешканців. Оскільки мій чоловік працює в організації, яка має відповідати за розчищення доріг від снігу (а розчищають інші організації) і комусь там не сподобалось, як був розчищений Тернопіль-то мого чоловіка (і інших співробітників) викликали на нічне чергування вчора, щоб вони дивились, як ті розчищають.... Оце вчора прийшов мій чоловік з роботи о 18,00 в 23,00 поїхав на чергування, вернувся перед 4 ночі і на 7 ранку вже мав бути на роботі. Прийшов змучений, зимний, як лід...Ще б, ходити стільки часу по місті серед ночі....То ж нікого не хвилює, що в когось сім"я, чи ще там щось...А спати нащо...тим більше, що сніг в нас падає цілу зиму...то що ж, цілу зиму ходити по ночах і пильнувати ту техніку....І це все за 1,800 грн. (а може і менше буде-бо фінансування нема ніякого...) Головне, показати, яка крута в нас влада нова і як вона буде все робити, чужими руками, як завжди...