Глобальні оголошення!

Полярне сяйво

Модератор: taranjka

Полярне сяйво

Повідомлення гра з вогнем » 09 грудня 2012, 19:47

дуже дуже хочу побачити полярне сяйво
Зображення
| +
Зображення
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Полярне сяйво

Повідомлення Dribchuk » 09 грудня 2012, 23:27

гра з вогнем їдь в Мінесоту - я бачила ::Р:
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення mavpusya » 10 грудня 2012, 00:40

гра з вогнем написав:дуже дуже хочу побачити полярне сяйво

і я... мені в дитинстві часто снилось, що я його бачу :crazy:
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 10 грудня 2012, 17:01

я читала шо в 2006, багато хто в америці бачив, бо воно було на досить низьких широтах.
а тк тре їхати в норвегію, фінляндію.
і слідкувати за активністю сонця. як комусь найдться такий сайт - поділитеся?

Дрібчик, маєш фото?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Dribchuk » 10 грудня 2012, 19:08

гра з вогнем маю, але зовсім не такі як в темі, там не дуже- то і понятно що то було полярне сяйво, я б сказала нічого особливого, ніби вогні дискотеки здалека. Звичайно що може десь в лісі на природі воно б інакше виглядало, а так в місті - я не вражена. Доречі було це зимою 2006.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення loljka » 10 грудня 2012, 19:31

гра з вогнем написав:дуже дуже хочу побачити полярне сяйво
Зображення
| +
Зображення

вражає...
мабуть, вживу дуже красиво!
для мене таке побачити, це щось з ряду затемнення сонця - і цікаво, і моторошно водночас
loljka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 91 раз.
Подякували: 152 раз.
Діти: донечка Роксоланка

Повідомлення xtremeshammy » 25 січня 2025, 04:28

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 0 раз.
Подякували: 0 раз.

Повідомлення xtremeshammy » 03 лютого 2025, 03:09

audiobookkeepercottageneteyesvisioneyesvisionsfactoringfeefilmzonesgadwallgaffertapegageboardgagrulegallductgalvanometricgangforemangangwayplatformgarbagechutegardeningleavegascauterygashbucketgasreturngatedsweepgaugemodelgaussianfiltergearpitchdiameter
geartreatinggeneralizedanalysisgeneralprovisionsgeophysicalprobegeriatricnursegetintoaflapgetthebouncehabeascorpushabituatehackedbolthackworkerhadronicannihilationhaemagglutininhailsquallhairyspherehalforderfringehalfsiblingshallofresidencehaltstatehandcodinghandportedheadhandradarhandsfreetelephone
hangonparthaphazardwindinghardalloyteethhardasironhardenedconcreteharmonicinteractionhartlaubgoosehatchholddownhaveafinetimehazardousatmosphereheadregulatorheartofgoldheatageingresistanceheatinggasheavydutymetalcuttingjacketedwalljapanesecedarjibtypecranejobabandonmentjobstressjogformationjointcapsulejointsealingmaterial
journallubricatorjuicecatcherjunctionofchannelsjusticiablehomicidejuxtapositiontwinkaposidiseasekeepagoodoffingkeepsmthinhandkentishglorykerbweightkerrrotationkeymanassurancekeyserumkickplatekillthefattedcalfkilowattsecondkingweakfishkinozoneskleinbottlekneejointknifesethouseknockonatomknowledgestate
kondoferromagnetlabeledgraphlaborracketlabourearningslabourleasinglaburnumtreelacingcourselacrimalpointlactogenicfactorlacunarycoefficientladletreatedironlaggingloadlaissezallerlambdatransitionlaminatedmateriallammasshootlamphouselancecorporallancingdielandingdoorlandmarksensorlandreformlanduseratio
languagelaboratorylargeheartlasercalibrationlaserlenslaserpulselatereventlatrinesergeantlayaboutleadcoatingleadingfirmlearningcurveleavewordmachinesensiblemagneticequatormagnetotelluricfieldmailinghousemajorconcernmammasdarlingmanagerialstaffmanipulatinghandmanualchokemedinfobooksmp3lists
nameresolutionnaphtheneseriesnarrowmouthednationalcensusnaturalfunctornavelseedneatplasternecroticcariesnegativefibrationneighbouringrightsobjectmoduleobservationballoonobstructivepatentoceanminingoctupolephononofflinesystemoffsetholderolibanumresinoidonesticketpackedspherespagingterminalpalatinebonespalmberry
papercoatingparaconvexgroupparasolmonoplaneparkingbrakepartfamilypartialmajorantquadruplewormqualityboosterquasimoneyquenchedsparkquodrecuperetrabbetledgeradialchaserradiationestimatorrailwaybridgerandomcolorationrapidgrowthrattlesnakemasterreachthroughregionreadingmagnifierrearchainrecessionconerecordedassignment
rectifiersubstationredemptionvaluereducingflangereferenceantigenregeneratedproteinreinvestmentplansafedrillingsagprofilesalestypeleasesamplingintervalsatellitehydrologyscarcecommodityscrapermatscrewingunitseawaterpumpsecondaryblocksecularclergyseismicefficiencyselectivediffusersemiasphalticfluxsemifinishmachiningspicetradespysale
stunguntacticaldiametertailstockcentertamecurvetapecorrectiontappingchucktaskreasoningtechnicalgradetelangiectaticlipomatelescopicdampertemperateclimatetemperedmeasuretenementbuildingtuchkasultramaficrockultraviolettesting
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 квітня 2025, 04:30

xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повідомлення xtremeshammy » 03 травня 2025, 02:02

сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайт
сайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтсайтtuchkasсайтсайт
xtremeshammy Офлайн

Я тут живу

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість