Marta написав: А з дитиною я таку дорогу навіть не хочу уявляти (сама чуть коньки не відкинула від жари, а ще 15-16 год в машині, а ще не дай Бог, як в нас, посеред степу в обідню пору машина поломалася, та ще й так, що викликали евакуатор, і ще 5 год ремонтувалися...

), так що дорога машиною-відпадає для мене однозначно.
Я їхала і поїздом і машиною,правда коли поїздом -то була спека,а машиною кльова щадяща погода ,тому в мене з поїздом гірші асоціації .Але дякую ,що й таку картинку змалювала,тепер взагалі нікуди не хочеться

,краще тоді в Карпати ,чи на якусь хорошу турбазу на березі однієї з тутешніх річок чи озер.
Я взагалі то до комфорту не дуже вибаглива,але якщо плачу гроші за комфорт,то хочу його отримати.Хоча з хорошою компанією відпочинок в лісі в палатці ,чи в якомусь покоцаному деревяному будиночку може вдатись набагато краще ніж в дорогому готелі.
І з однією дитиною то не те шо з трьома та ще й такою мацьопкою.Але дуже хочемо ,бо на морі вже 2 роки не були.Правда минулорічний відпочинок на турбазі на Дністрі нам також не вдався,по грошам вийшло чуть лі не як в Турції ,а комфорт та сервіс не те що погані,їх просто не було.Мене підбила подруга ,вона живе не далеко ,казала там так кльово гарна турбаза,всі умови ,не годують ,але є пристойна кафешка .Шо вам сказати ,та кафешка то просто якийсь жах,в меню 3 дні один і то й же борщ(тобто не свіжий),персонал офіціантки повари та бармени на ранок забухані,їсти нічого нема,добре що взяла з собою сухі сніданки та молоко в пакетах,хоч подруга мене запевнила,що вони відкриваютья о 10 год ранку,але я перестрахувалась.На обід вони вже шось варганили а щовечора доводилось брати шашлики чи костіцу, інакше б лишились голодні ,хоч я їх люблю але то також було занадто.Люди вчені всі їхали зі своїм хавчиком,я просто не поняла прикол ,що на відносно нову турбазу тіпа з євроремонтом та умовами треба брати повну торбу харчів і мастити зранку бутерброди.На то й холодильник в номері був.Але ми в ту глухомань приїхали не на своїй машині,а на таксі,так що навіть не мали можливості зїздити в районний центр за продуктами.Короче планували посидіти довше,але довелось просто звідти тікати.Єдине що було хороше-то теплесенька і чиста водичка в Дністрі на той момент.
Подруга приїхала на вихідні з ночівкою і також плювалась ,казала що зі сторони їй все видавалось зовсім не таким .
Ага ,і ще територію,пляж,столики з посудою та недоїдками після нічних пянок починали прибирати лиш в 11 годині ранку,ми виходили з номеру о 8 ранку,то до того часу було таке враження ,що знаходимось десь на свалці.