Глобальні оголошення!

Літній відпочинок. Де були вже?

Модератор: taranjka

Re: Літній відпочинок. Де були вже?

Повідомлення Vikibee » 19 липня 2012, 21:23

Русік, якщо ще актуально, то розповім:))) Я сама із Рівненщини, будучи студенткою відпочивала там 3 рази, були всі рази з палатками. Гарна природа: озеро, водичка чистенька, гліцеринова, навколо озера ліс. Свіженьке повітрячко (правда РАЕС недалечко :))) ), але то таке. Великий недолік - комарі. Із малечею я б туди не їхала. Розваг, як таких теж немає. А все решту для хорошого відпочинку на природі присутнє. Для любителей риболовлі там супер.
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 862 раз.
Подякували: 335 раз.
Діти: Дівчинка Марічка.
Синочок Гліб

Повідомлення pan_kotskyy » 19 липня 2012, 22:36

я читала відгуки в неті що там(на Білому озері) зараз дуже насмічено, чи то правда? коментарі були такі, що в 2008-му було супер і чисто, а зараз насмічено, хоч і природа насправді чудова.
і з малечею не їхали б лише через комарів?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Sawwku » 19 липня 2012, 22:41

та чо вам тільки то Біле озеро і Шатські озера далися? Полісся - це край озер. є нічим не гірші за вищеназвані, тільки реклами, на щастя для них же, ще не зробили
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення pan_kotskyy » 20 липня 2012, 09:35

Sawwku, то ті озера ще треба знати :confused:
Я вот про Біле тільки і на форумі почула, а тоді вже погуглила...
Ще знаю є Голубі озера в тому напрямку... і всьо...

Вот хочеться кудись вибратись з малюками на день-два-три, але не знаєм куди, щоб і не дуже далеко їхати і щоб озерце якесь було почистіше і для дітей ... наприклад, Івачів не підходить, я там не знаю місця де б діти могли плавно в водичку зайти...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Vikibee » 20 липня 2012, 09:58

Дійсно, я була ще кілька років назад на Білому, тоді була єдина можливість переночувати - це палатка. Ніяких тобі будиночків, приватних секторів не було. На рахунок засміченості не знаю. Як я їздила все було чистенько. Наприклад, одного разу була сильна негода, ламало дерева, з неба лило як "з відра" і гриміло, що ми у палатці сиділи і молилися, щоб якась сосна на голову не впала. Страшнуватенько було. Можливо, зараз вже і побудували якісь будиночки :confused:
Моя молитва лине в Небеса! Стою я перед Богом на колінах: "Дай, Отче, миру, спокою в серця... Тебе благає щиро Україна..."
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Синочок Гліб

Повідомлення Vikibee » 20 липня 2012, 10:52

Ось що нагуглила:

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

в таких будиночках колись проживали дітки, щось типу літнього табору. Тепер за певну плату, бачу, селять усіх. Та умови, м’яко кажучи, залишаються бажати кращого
Vikibee Офлайн

Почуваюся, як вдома

Синочок Гліб

Повідомлення pan_kotskyy » 20 липня 2012, 11:02

стромнуваті умови... особливо с/у :bad: я б там задурно не хтіла... ліпше в палатках

ну невже не можна на рівні зробити умови, щоб хотілось туди їхати, а не лякатись....
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення olgakr » 20 липня 2012, 11:51

Ми цього року їздили в Карпати через Львів:
на Високому Замку:
в ботанічному саду в Львові:
в фортеці Тустань:
катались на канатні дорозі біля Славська в гостинному дворі Писана хата:
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення Oksana » 23 липня 2012, 10:55

Вибачайте, що так довго, але раніше ніяк не могла :)))
Ітак, надумали ми їхати в Болгарію. Їхати "дікарьом" я на крайняк була готова, але все ж таки хотіла домовитись з кимось наперед і їхати вже спокійно. Все таки ж з дітьми. Хоча можу сказати впевнено, можна їхати і не підготовленою. Пропозицій дуже багато, можна найти щось по душі. Ну, але я не хотіла тарбати дітей по хатах після важкої дороги. Проштудіювавши весь інтернет, найшла контакти людини, в якої вже відпочивали люди зі Льваво, і все сподобалось. По пошті, а потім і по скайпу звязались з господинею, домовились про все, і пакували речі. Проживання нам обійшлось в 21 євро, і 1 євро плюс в общину (ну в них свої там замути, вони всі з кожного відпочиваючого (сімї) 1 євро платять). ТОбто загалом 22 євро. Мали однокімннутку квартиру з гарним балкончиком і виглядом на море. Жили в кільком метрах від моря. Кухня і санвузол свої відповідно. Все чистенько, акуратно. Пляжів там кілька (забула сказати, що ми були в Поморьї), ми собі облюбували один, то водичка там ну дуууууууже чистенька, і без водоростей-медуз. Для любителів лікувальних грязей, недалечко є озерце з грязями. Люди мастились масово :) Загалом ми проводили більш пасивний відпочинок, це затишне містечко, на півострові, який виходить в відкрите море. Ми жили на самому кінці цього півострова. Але і до центру нам було недалечко йти. Для любителів активного відпочинку, звичайно потрібно обирати або Варну, або Бургас, там життя вирує, купа знижок на все, можна затоваритись :)
Що ще, загалом сумма горошей нам пішла та сама, що минулого року в Херсоні. Але умови навіть порівняти неможливо. Цього року ми були і в дельфінарії і в аквапарку, і на екскурсії. Минулого року ми не були ніде, крім моря і пляжу. Єдине, що до затоки їздили, але це навіть не рахується, бо це поря було.
Їхали машиною. Начитавшись форумів, я трішки боялась Румунії. Всяке писали... Але! Не можу грішити, бо немаю до них ЖОДНИХ претензій. НА кордоні (в сторону Болгарії) в них окрема черга для машин з дітьми, тобто в загальній черзі ви не стоїте, і менше часу траться на кордон. Прикордонники і митники привітні досить. Дороги в них супер! Нашим ще ой як далеко. Все освітлено. Ми їхали вночі, і досить частол перевищували трішки дозволену швидкість. Ну, але не нагліли звичайно. То жодні ДАІ нас не спинили (хоч їх багато було на дорозі, навіть і вночі). В Болгарії все аналогічно.
На машину, з заправкою, вінєтками і оплату за міст між Румунією і Болгарією нам загалом пішло десь 1500-1700 грн. Це з Тернополя в Поморьє, там ми їздили, потім здідти зразу в Карпати і вже тоді додому.
Вроді все загально описала, але якщо когось щось ще цікавить, то питайте, відповім :rose:
Наш висновок: ми задоволені ДУЖЕ і на наступний рік лише Болгарія, або інша країна, але не Україна. Бо сервіс, чистота моря і пляжів, і ціни нівіть не порівняти!!!
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення taranjka » 23 липня 2012, 11:24

а ви скільки днів були? 22 євро то за всіх? :confused:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість