Найдешевше харчуватись в пиріжковій хаті ,це в самому центрі ,будь хто покаже
тут вона є на фото ,і ще дещо про Яремче можна почитати,як люди якісь відпочивали
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
як для фаст-фуду нормально, навіть можна сказати смачно
помню шо фрі -9 грн ,за два салата олівє і шубу 26 грн заплатили ,коктейлі молочні по 10 грн
пиріжки по 5 грн за шт(хліба в них нема)
риба смажена 11 грн,якась маленька дуже порція була
супчики борщики 12-18 грн
колиба красна садиба ,тоже в центрі

тут не дуже дешево ,але відносно тих цін що у них повюди(в т. числі в гадюшниках) нормально
за картоплю по домашньому(не рекомендую,дуже жирна),ребра печені на вогні 300 гр.
деруни ,спаржу з білими грибами(дуже смачна) ,пакет соку,і ше здається шось ,не можу пригадати вже ,заплатили 190 з коп.
Можна сказати що заклад загалом кльлвий ,чистенько ,обслуговування хороше.
оце гадюшник
нам його місцеві першого дня порекомендували ,обід обійшовся в 240 грн.Не можу сказати шо все було несмачно,але в таких місцях мені неприємно ні їсти ні перебувати .
ще цю піцерію тоже би не рекомендувала
піца на смак така собі,з майонезом і кетчупом ))) ,за дві з додатковими начинками і пакет соку 130 грн з чайовими заплатили
а сам заклад гидкий,пора змінити і меблі і інтерєр.в двох останніх погодилась поїсти тільки тому шо ми втомились шукати і діти
два дні піцу просили.
тут
смачний шашлик ,і недорого ,16 грн 100 гр,ну і загалом також чисто ,обслуговування непогане,сюди б я ще зайшла наступного разу.
цей ресторанчик хороший
все було смачне ,свіженьке ,красиво подавалось ,обслуговуввання також дуже хороше.Ми полюбили їх морозиво ,кілька разів приходили.А обід і вечеря в середньому 200,230 грн ,але ми вибирали не дуже дорогі страви.
ще в кількох місцях були ,але не помню як називались і фотки знайти не можу
В колибі садиби дикий мед дуже дорого,відбивна 45 грн ,ми снідали там,нічого особливого,як в столовці,по цінам не столовки.