Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Oksana » 11 квітня 2011, 15:37

а про кишенькові... Ну на прожиття по суті не потрібно, бо все включено, але самі розумієте завжди зохочеться привезти якийсь сувенірчик чи памятку, тому тут все залежить від самих відпочиваючих ;-)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Oksana » 11 квітня 2011, 15:40

в чоловіка на роботі є співробітник, який кожного року практично їздить, в Єгипет правда і з дітьом. То беруть вони не в наших турагенціях. А шукають на якомусь сайті, потім тіьки дзвонять в якусь з наших турагенцій, і просять викупити ту путівку, виходить і дешевше значно, і вибирають те що хочуть. Ае вони в тому вже дууууже добре орієнтуються. Знають що і до чого. ТО я чоовіка просила і з ними проконсультуватись ;-)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення mariana » 11 квітня 2011, 15:59

Дівчата просили писати в яку ціну обходиться путівка.ми минулого року з чоловіком в червні літали в Єгипет, Хургада готель 4 зірки по системі все включено. Тур на чоловіка на 10 днів - 470 доларів. Летіли з Києва,бо зі Львова чогось не літають літом на Єгипет літаки. Готель був нормальний,по типу бунгало,дуже величезна територія, по ній їздили і розвозили народ електомобілі. Пляж величезний, пісочок, в лагуні,деж добре з дітками, а далі був пірс і там вже глибше і корали. то ми там в основному плавали. Харчували добре,багато м"яса(курка,гов"ядина, баранина), овочів і морепродуктів,які я дуже люблю. Ну і треба врахувати що я була на 12 тижні вагітності,але наважилася на переліт. Багато плавала і добряче підняла гемоглобін - по приїзду додому був 130. З собою брали ще 300 дол,це на екскурсії( вони там дуже дорогі, напр.до пірамід - 90 дол на чол) і на сувеніри,вот там є де розгулятися -все дуже класнюче і недороге.якщо вторгувати. Але було дуже жарко - на наступний раз якщо колись поїдемо - то тільки весною або осінню.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення mavpusya » 11 квітня 2011, 17:54

mariana 470, а ціна перельоту? чи включено?
Ми рік тому літали в пік сезону, то 700-750 на чоловіка 11 ночей, переліт включено. Трансфер до Львова і назад теж був включеним. Друзі вклались у 1000 на двох 2 тижні перед тим. Думаю, у червні ціна має бути ще прийнятнішою. Ми були у Кемері-Кіріш, хвалять Кемер-Бельдібі
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення flower » 11 квітня 2011, 18:06

Nymydora написав:МИ з мужом останні роки їздили на БАлтійське, в Польщу, бо йому на південь ніззя - алергія. Все там добре, тільки от море холодне і дорога трохи тяжка (загалом десь біля двох діб). Але от з малим не знаю, чи хотіла б туди їхати, знову ж таки через холодне море і вітри. Хоча, кажуть місцеві, що температура води залежить від сезону, може ми просто не в той час туди попадали.

вже не перший раз чую про те море, то всі знайомі хто там були кажуть шо море холодне навіть літом в жару...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Nymydora » 11 квітня 2011, 21:36

17 градусів було останньго разу, як ми були. ТО я тільки по коліна забігала, присідала і вискакувала, а місцеві навіть малих дітей купали, не кажучи вже про старших...
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення гра з вогнем » 11 квітня 2011, 21:40

а покажіть фотки!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Nymydora » 11 квітня 2011, 21:55

(це з останнього разу)
| +
Зображення
Зображення
Зображення
а тут ми пару разів їли:
Зображення
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Повідомлення mariana » 11 квітня 2011, 22:18

так, з перельотом
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Oksana » 11 квітня 2011, 22:35

а мене агітують таки на Єгипет. Ті знайомі з чоловікової роботи. Були і в Турції і в Єгипті, то кажуть з дітками навпаки краще Єгипет, але в хороші готелі. Турція кажуть дорога, а вода навіть в дитячому басейні холодна досить, бо не морська і може бути хлорована. А в Єгипті кажуть водичку з моря беруть, то вона теплесенька і дууууже чистенька. Вони все з донею їздять, то ні разу нічого не привезли неприємного :? Може то дійсно від готелю ще залежить?
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей