просто гарний готель з ввічливим персоналом та відмінним сервісом ,як для України.В приміщенні готелю ще є гарний ресторан,але дорогий ,тому ми харчувались в інших,практично щоразу в різних.не варто боятись з вигляду дорогих,краще зайти і подивитись меню.Часто ціни такі ж,а то й нижчі ніж в ригайлівках,яку нам першого дня місцеві порадили.
З розвагами особливо для дітей там негусто,в кількох готелях є басейни,ми ходили в романтік 100 грн з дорослого за весь день,але стільки часу там нічого робити,хіба коли тепло загаряти ,бо є вихід на вулицю і частина басейну відкрита,вода дуже тепла,особливо в дитячому,малим сподобалось.Глибина Матвію по шию,шкода свої круги забули взяти з дому.
дитячий

дорослий

поряд з едельвейсом ,база відпочинку Карпати,там є міні-аквапарк і тенісні корти .
біля водоспаду є дит. майданчик ,де качельки сплетені з дротиків як штучні ялинки,тільки яскраві і кольорові ,хоч такий собі допотопний і трохи вбитий,але дітям дуже сподобався.
До послуг туристів,сувенірні ринки ,на яких половина продукції китайська,так як я сувенірів не люблю,то ми там мало потратились,купили дуже гарний вінок український малій,чай карпатський ягідний ,і майже щодня дітям нові іграшки.чоловікові великих шерстяних шкарпеток на 46-47 ий розмір так і не знайшли.
Ми були 5 днів ,якщо не ходити в гори(не будучи екстрималами,з трьома малими дітьми це фізично неможливо)то більше там робити нічого.
Я от собі там згадала про походи що Даша з чоловіком організовують,якщо раніше я, в принципі, задумувалась,то тепер точно знаю шо не пішла б.Для нас це б не було відпочинком.