Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Lenysa » 01 липня 2013, 22:54

mari написав:А я з малою і похресником була передостанній тиждень перед вереснем в Одесі в Домі Павлових. Їздили в дельфінарій-мала плавала з деліьфінами 1 круг, то була її мрія. І погода була супер і номер хороший і пляж свій, 2 хв. від номера і їда нормальна в ресторані і вечірня програма- насмілась. Не все так ідеально, в т.ч. і ціни, але було класно! ніч в поїзді і ти на місці і на морі.

Марі, для мене якраз актуально, а кухня у них є, щоб приготувати дитині їжу?
Не судите..Не проклинайте...Не шепчитесь за спиной..перед Богом я отвечу,вы следите за собой.....
Lenysa Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
випускниця школи материнства (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 164 раз.
Подякували: 164 раз.
Діти: Донечка Софійка

Повідомлення Кокетка » 01 липня 2013, 23:55

Наталі написав:А хтось був у Генічиську на Азовському морі?поділіться враженнями
ми їздимо в Генічеську Горку то передмістя Генічеська (як Підгороднє наше) то на Арбатській Стрілці, вода тепленька чиста, при березі аж гаряча берег пісочний в ракушках , мілко там до глибини там довго йти, та з двома активними хлопчиками нам то лиш на руку) їздимо до одних і тих самих господарів до моря йти хвилин 7-10. Кімната у них зі зручностями тобто ванна туалет свої :cleaning: в номері є телевізор і кондиціонер, також своя кухня ,з кухонним приладдям (хоча улюблену сковорідку беру свою,ми машиною їздимо) , там самі їсти готовимо :yes: ціна за добу за тримісний номер 300 грн) з розваг там є луна-парк і всяке різне тир, машинки, лебеді-катамарани Можна поїхати на екскурсію на о.Бірючий по типу сафарі) ще там по дорозі до Генічеська можна АСКАНІЮ НОВУ глянути) в сусідньому селі є гаряче джерело , гейзер, під тиском б"є вода гаряча)і пахне дивно ... сірководнем)
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення mari » 02 липня 2013, 11:52

Lenysa написав:Марі, для мене якраз актуально, а кухня у них є, щоб приготувати дитині їжу?

не має
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення mari » 02 липня 2013, 11:54

Моя знайома їздила в червні в Болгарію -зі Львова в Бургас летіли. далі 70 км автобусом в Обзор. Готель КАСАБЛАНКА 4 зірки, все включено, дуже задоволені. Пісочок, море чисте, грана їжа європейська. Показували фото, таки дійсно гарно.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marichka » 02 липня 2013, 12:55

Ми відпочивали на Азовському морі в Кирилівці,вул.Жукова,22-це можна знайти в пошуку гугл,там є номери телефонів,так,що номер можна забронювати наперед.Їсти готували самі.Діти малі безкоштовно.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення олеся » 19 липня 2013, 15:42

Збираємося на море в Крим... Вибрали Рибаче коло Алушти... Хтось був там? Фото трохи надивилася... Але хочеться і реальних відгуків.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення flash-ka » 19 липня 2013, 20:34

олеся ми були останній раз саме в Рибачому.
були машиною, і без попередньої домовленості.....ми навіть не знали в якому місті чи селі зупинемось :hi:
У Рибачому сподобалось. Воно не велике і варіанти різні можна знайти. ми квартиру 2 к знайшли. нас було 2 пари. пляж нормальний, але є й кращі. правда метрів за 67 глибоко вже.
а що саме тебе цікавить?
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Sms » 19 липня 2013, 21:34

Lenysa написав:Марі, для мене якраз актуально, а кухня у них є, щоб приготувати дитині їжу?

Поруч з Домом Павлових є база "Одесакабель" , я неодноразово там відпочивала і цього року їду туди в кінці серпня. Ціни дешевше і набагато спокійніше . Для відпочинку з дітьми саме те, що треба. Їжу приготувати немає де, але в них гарна кухня і можна замовляти комплекси і роздільно тільки вечерю наприклад. Оплата по факту.
І те , і те знаходиться в районі "Лузановка" за "Пересипью". Від центру хв. 10-15 на маршрутці.

Рекомендую.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення

ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский
Sms Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1201 раз.
Подякували: 1237 раз.
Діти: Найкраще мамине сонечко - Дарья:)

Повідомлення олеся » 24 липня 2013, 13:33

flash-ka написав:а що саме тебе цікавить?

Де там шукати? Є їх "точки" де господарі чи посередники здають житло? Я спочатку була настроєна лише не 2к квартиру, зараз думаю може 2к будиночок, коротше голова обертом :crazy: Скільки ви платили за квартиру, якщо не секрет :wink:
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення flash-ka » 24 липня 2013, 19:29

нам вийшло 1200 за 2-х к. квартиру за тиждень (якби були довше, то мало б бути дешевше, ми потім на судак поїхали)
ходили вулицями і питали у всіх під-ряд :crazy: нас поляками називали через мову :crazy:
а знайшли номер на паркані, подзвонили і нас машиною відвезли до квартири. Власниця бабуля, то жила напроти в хаті. У квартирі було дуже навіть прохолодно і затишно. там територія не велика зараз на карті тобі намалюю адресу :wink:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість