Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Shalimar » 31 липня 2012, 20:03

Гість написав:Пізніше переселились в готельчик,новий,гарненький,в економ-номер за 35 з чол.Там було двохспальне ліжко,з нормальним матрасом,на якому ми спали з маленькою,чоловік спав на матрасі на підлозі,докупили.Кухня на поверсі загальна ,холодильники,душ і туалет.Все чистеньке,приємно там було.Гарні тераси,качелька і горка для дитини,бесідки,щодня прибиральниця прибирала.Однин недолік-в кімнаті в обід жарко,ми відкривали двері і робили протяг.Дитина спала добре,люди стараються не шуміти.Є там багато інших варіантів,дорощих і комфортніших,люкс коштував в липні 120 з особи.Червень і кінець серпня значно дешевший.

капец!! где вы такие цены находите!!! сморю предложения в интернете - приличные условия недалеко от моря - 250-500 грн/ сутки!
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення flower » 31 липня 2012, 20:16

я тоже не знаю, де люди таке находять. чи то я не там шукаю. Думала Наталя з Сімейних подорожей мені поможе, а в них там самообслуговування) жду, може ше відпише.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення mari » 31 липня 2012, 20:45

А мені дуже подобається Наталя з сімейних подорожей і те як вона працює- чесно / а чого не знає- того може і незнати, то завжди про це говорить.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення гра з вогнем » 31 липня 2012, 20:52

а як то самобслуговування? сам собі шукаєш - кажеш їм, а вони зате ше гроші візьмуть?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення flower » 31 липня 2012, 20:54

угу! саме так Гра!
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення flower » 31 липня 2012, 20:55

Марі, ну значить тобі повезло. Наразі Наталя мені полінувалася скинути ссилки і сказала шукати самій у них.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Anjuta » 31 липня 2012, 21:35

flower мені Наталя таке кинула:
Sunset Beach 3* 9н./10 днів 921.76Є,
Longoza 4* Сонячний берег 9н./10 днів 950Є,
Yavor Palace 4* Сонячний берег 9 н./10 днів 1003Є з 14 по 23 серпня
Anjuta Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (2) слінгомама (1)
Дякував (ла): 739 раз.
Подякували: 540 раз.
Діти: Хлопчик Арсенчик !

Повідомлення mari » 31 липня 2012, 21:43

Я наприклад частіше завжди сама дивлюсь по готелях по різних сайтах і відгуки питаю по знайомих, а тоді вже питаю чи туроператори в Тернополі мають такий готель, узгоджую виліт звідки і як, візи які куди.

Бо інакше важко-у кожному готелі свої нюанси, те мені сподобається, а те ні, а там море не те, а там ще інше. Як може конкретно знати турфірма що мені таки треба?

Наприклад я описувала про те що було важливо мені для Єгипту, з скинутих 20 назв готелей вибрала 5, тоді далі орієнтувалась по датах, місцях,грошах при зустрічі з турфірмою.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Повідомлення Shalimar » 31 липня 2012, 22:08

mari написав:Як може конкретно знати турфірма що мені таки треба?.

как это.. Приходишь, озвучиваешь пожелания - и вуаля!
"хочу песчаный пляж, или гальку, вдалеке от движения, или в самом его центре, номер с удобствами/ землянку/ сарай/ коморку/ аппартаменты/ виллу/ санаторий оздоравливающий/ пансионат/ частный сектор, еда шведский стол, или под заказ, или готовлю сама, ЮБК/ Египет/ Турция, авиаперелет/ еду на машине" и так далее....................

И они ищут и предлагают то, что отвечает и соответствует Твоим требованиям
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mari » 01 серпня 2012, 00:15

Я просто не готова тратити більше 1 год. на такі пошуки, а тому саме шукаю сама і це мене влаштовує, от лише візи. СТРАХОВКУ, готелі і екскурсії ліпше брати в відомих операторів а не на вулиці,ТОМУ БЕЗ НИХ НЕ ОБІЙТИСЬ, а раз ви готові тратити на це цілі дні- бо інакше з туроператором я собі не уявляю підбору, це ж не готова екскурсія наприклад, то я вам щиро заздрю:) хоч і не думаю що туроператор може знати що я хочу
mari Офлайн

Психотерапевт

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей