Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Oksana » 25 липня 2012, 14:15

от про дорожче, я також чула. Але я готелі ніколи не беру, а шукаю завжди приватний сектор, то там все ціни трішки інші. І апартаментів великих мені не потрібно, ми на морях рідко сидимо вдома, більше на дворі. Тому маленька квартирка з кухнею може не була б дорогою... :confused:
А Чорногорія...дороги... Шалімар, там дійсно страшні дороги? нЕ В ПЛАНІ, ПОГАНІ САМЕ ДОРОГИ, А В ПЛАНІ, ЩО ВУЗЕНЬКІ ВУЛИЧКИ І СЕРПАНТИН З ВЕЛИЧЕЗНИМ ОБРИВОМ? цЕ ЄДИНЕ, ЩО МЕНЕ ВІДЛЯКУЄ В чОРНОГОРІЇ... Літак я не потягну, а дороги власним автомобілем, хочеться спокійно :confused: ї
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Shalimar » 25 липня 2012, 16:50

Ну, горы, серпантин, да)) А в Хорватии этого нет?? ))) едьте себе по-маленько ))))
Там не прям все извилистое узкое туда-сюда, есть отдельные участки дороги "стремные"
по Крыму ездили?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Nata-familytour » 26 липня 2012, 01:44

Дівчаточка! Тепер вже не переживайте ні про що.
Маючи стільки дітей , важко було знайти підходящий відпочинок, тому мусила сама вивчати це питання.
Так в 2009 році відкрила туристичну фірму "Сімейні подорожі".
На даний момент володію інформацією.
Запитуйте.
Найбільше люди з Тернополя їздять в Крим і Болгарію. Плюси Криму-ціна і досить близько(біля Євпаторії або Арабатська стрілка), а Болгарії - значно кращий сервіс, а ціна недалеко втекла від української. Ось поїхали туристи тато, мама і дитинка 6 років в Болгарію автобусом - на 9 ночей вийшло 715Є в готель 4* все включено, і це ціна з дорогою.
Nata-familytour Офлайн

Повідомлення flower » 26 липня 2012, 01:48

Nata-familytour мене цікавить Болгарія 10 днів все включено на 2 дорослих і дитину 1 рік, транспорт наш. В пп будьласка ссилки на готель чи вілли! або дам свій мейл olia_chuprun@mail.ru
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 26 липня 2012, 02:05

Ната!! Как Вы вовремя!!!
мне уже кошмары по ночам снятся... что я не успела запланировать отдых с ребенком заранее ((((
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Nata-familytour » 26 липня 2012, 02:09

Я чекаю вас завтра на Шептицького 3А, 4 поверх, або відішлю по почті приватні вілли в Болгарії з роботи - подивитесь фото і ціни (орієнтовно 14Є з дорослого). Хачування вирахувати дуже просто - для дорослої людини достатньо 8-10Є в день, або можна приготувати самому, бо кухня на віллах є. Єдине питання тепер з візами, бо відкрили з 6 липня у Києві візовий центр Болгарії і приймають усі документи тільки через нього (додалося до вартості візи 22Є). Для малої донечки віза буде безкоштовно.
Ви легко мене знайдете в інтернеті, набравши назву фірми.
Nata-familytour Офлайн

Повідомлення Nata-familytour » 26 липня 2012, 02:11

Кажіть, що ви з форуму мамусі, бо в темі "продам" є спеціальна пропозиція для мамусь.
Nata-familytour Офлайн

Повідомлення Oksana » 26 липня 2012, 08:27

Nata-familytour, а може ви можете відповісти, що краще для діток? Хорватія чи Чорногорія? Які плюси, які мінуси цих країн? Як з дорогами якщо власним автомобілем? Цікавить все-все, в порівнянні :rose:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення flower » 26 липня 2012, 09:21

Nata-familytour написав:Я чекаю вас завтра на Шептицького 3А, 4 поверх, або відішлю по почті приватні вілли в Болгарії з роботи - подивитесь фото і ціни (орієнтовно 14Є з дорослого). Хачування вирахувати дуже просто - для дорослої людини достатньо 8-10Є в день, або можна приготувати самому, бо кухня на віллах є. Єдине питання тепер з візами, бо відкрили з 6 липня у Києві візовий центр Болгарії і приймають усі документи тільки через нього (додалося до вартості візи 22Є). Для малої донечки віза буде безкоштовно.
Ви легко мене знайдете в інтернеті, набравши назву фірми.

мены будласка всы пропозиції на мейл чи в пп, я не з Тернополя і часу наразі немаю. на території обовязково хочу шоб була дитяча площадка. готувати я не збираюсь. цікавить лиш ол ін.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Гість » 31 липня 2012, 18:52

А ми в неділю повернулись з Кирилівки,були там 13 днів з дорогою.На 3 чол:я,чоловік і дитина 2 роки обійшлось в 3 тис.грн.З них біля тисячі за дорогу.Їхали поїздом,пласкарт-назад спека і сморід.Іншим разом поїдемо машиною,може ще когось до себе.Спочатку жили в приватному секторі,по 50грн з чол.,з дитини не брали,спала зі мною.Кухня загальна,холодильник,туалет на вулиці,душ від сонця.Не дуже сподобалось,якось було брудненько і ніби як в часи союзу.До моря 5-6хв.
Пізніше переселились в готельчик,новий,гарненький,в економ-номер за 35 з чол.Там було двохспальне ліжко,з нормальним матрасом,на якому ми спали з маленькою,чоловік спав на матрасі на підлозі,докупили.Кухня на поверсі загальна ,холодильники,душ і туалет.Все чистеньке,приємно там було.Гарні тераси,качелька і горка для дитини,бесідки,щодня прибиральниця прибирала.Однин недолік-в кімнаті в обід жарко,ми відкривали двері і робили протяг.Дитина спала добре,люди стараються не шуміти.Є там багато інших варіантів,дорощих і комфортніших,люкс коштував в липні 120 з особи.Червень і кінець серпня значно дешевший.Їсти ми готували самі,бо дитина не все їсть,тай ми з чоловіком не ризикнули.Продукти там дорожчі в два рази і більше.На подвіря щодня привозили обіди,то багато людей купляло.Розваг є багато там,пляж досить широкий,але ще бракує і туалетів,і смітників.Водичка справді тепліша,як на Чорному і сімей з малими дітьми-тисячі.Адреса,де ми жили в Кирилівці-Жукова,22.
Гість Офлайн

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей