Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Балачки: ні про що і про все 5

Повідомлення Shalimar » 24 липня 2012, 01:48

Yummy mummy написав:В мене всі знайомі які завжди відпочивали раніше в Криму, цього року побувавши в Турції, Болгарії кажуть що за ті самі гроші можна мати кращі умови і сервіс закордоном...І на слідуючий рік тільки не Крим.....

знакомая ездила в июне, жили в частном мини-отеле, без питания платили 100 грн с человека в сутки) Железный Порт
Сейчас смотрю - Кирилловка 200-500 грн в сутки, остальные города - от 150 грн)))
Лично мне нужен скромный, но уютный номер, питание включено, чистый немноголюдный (лучше пустынный) пляж, набережная/развлечения в километре (или нескольких) от меня)
Чтобы тихо, умиротворенно..... Захотел - поехал вечером "на хачапури"/ на аттракционы
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 24 липня 2012, 01:50

на оксамитовий сезон хіба таке найтимона, або за дорого, якщо зара
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: Плануємо на море

Повідомлення Oksana » 24 липня 2012, 12:16

дівчатка, а ви не боїтесь на "все включено" з дітьми? мені чогось стрьомно... Може то я просто якась затуркана і готова стояти і в відпустку біля плити? :ha: Але мені чогось так спокійніше, тим більше що на морі багато їсти і не хочеться. Я на морі в своїх їжу запхати не могла, ніяк не хотіли їсти. А от як приїхали в Карпати, там було прохолодно, то навпаки, вічно голодні були :hi: Я весь час щось варила а мої в секунді зїдали все :hi:
Якщо без "все включено", то Болгарія виходить зовсім невеликі гроші. Ну, але якщо машиною, а не авіапереліт тоже, бо це дуууже дорого. :dash:
А в Турцію...я наприклад дуже хочу, але боюсь, і навіть не можу пояснити чому :scare: Може то мене мусульмани смущають :ha: незнаю, незнаю.... А може так як Румунія до поїздки в Болгарію. НАчиталась всякого і боялась цієї країни, а виявилось там ніхто не кусається і живуть такі ж самі люди :wink: І в результаті Румунія мене приємно вразила
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення pan_kotskyy » 24 липня 2012, 12:22

Shalimar написав:Лично мне нужен скромный, но уютный номер, питание включено, чистый немноголюдный (лучше пустынный) пляж, набережная/развлечения в километре (или нескольких) от меня)
Чтобы тихо, умиротворенно..... Захотел - поехал вечером "на хачапури"/ на аттракционы

і мені точно таке ж загорніть, будь-ласка :yes:
таке дійсно можна в вересні-жовтні знайти, ми якось "за царя гороха" з мужом в жовтні в Чорногорію чухнули. Красота.. пляжі майже пусті, ну правда ввечері холоднувато, що ми навіть там мужу кофту купили, щоб не замерз, але вдень ще загаряли. і, якщо вибирати між цілодобовою жарою або нічною прохолодою, то друге краще...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення Shalimar » 24 липня 2012, 15:23

я в Черногории в сентябре была, классно - словами не передать, любовь на всю жизнь)

а на Азовское хочу из-за малого, чтоб море мелкое песочное тепленькое прогретое...
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення ЗІрка » 24 липня 2012, 15:29

і я в Чорногорію хочу. Ніколи не була але страшно тягне... до чогось в стилі Кустуріци. цікаво, скільки б коштував там найскромніший відпочинок.
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення mariana » 24 липня 2012, 16:16

Недавно з Чорногорії друзі повернулись, переліт + проживання на віллі (три зірки. але вілла їм не дуже сподобалась) 1050 євро на двох 12 днів. Плюс ще харчування. екскурсії, ще треба додати 400-500 євро.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Shalimar » 24 липня 2012, 16:32

если заказывать самостоятельно проживание, намного дешевле
Мы были на вилле 3***, но в апартаментах - отлично.
Питание - "европейский" завтрак и очень сытный ужин, до набережной надо было пройтись.. Но в целом только положительные впечатления! Нас все устраивало, было супер
Народ классный, простой, веселый, с работниками виллы очень подружились..
Население небольшое) воровство и проституция практически сведены к нулю
миллионеров относительно много)))
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 25 липня 2012, 10:39

А куди краще їхати? В Чорногорія, чи в Хорватію? З Чорногорії мене трішки лякають дороги (якщо власним авто, бо переліт це дорого), кажуть дуже круті схили і страху можна добре набратись. З Хорватії бетонні пляжі з морськими їжаками. Хоча начиталась що є і пісчані.
Хорватія мені більше подобається ближчою дорогою, можна з зупинкою в Будапешті (дууууже хочу), близькістю до Італії, Австрії... Можна покататись трішки... А Чорногорію хвалять мені за пляжі, бо пісчані і пологіші...
Хто що думає з цього приводу?

P.S. Нє, не думайте, я не їду вже цього року нікуди (максимум Перемишль, за закупами,
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
).
Але просто можна ж помріяти по відпустку на наступний рік. Мрій ніхто не відміняв :hi: А мені так легше переносити знову робочі будні :hi:
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення Shalimar » 25 липня 2012, 14:06

Я в Хорватии не была. Там красиво, по поводу пляжей не знаю, и дороже, чем в Монтенегро)
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей