Хто шукає спокійний відпочиок з дітьми і десь недалеко, як от я наприклад, то гарна база відпочинку тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
, недалеко від Кременця. Ми були цих вихідних, нас на день народження запросили. Яка ж там краса!!! Все як в смерековому лісі, хвойні дерева, на території квіти, водоспадик який переходить в фонтан, в жару досить багато тіні. Ми собі забронювали котедж з баньою і терасою на 5 днів на серпень, змовити вже зараз на вихідні взагалі нереально, бронювати треба наперед. Ми вже барали дати які вільні були, а не які хотіли. Цих вихідних жили тому більшому будинку, то на кухні є все необхідне, посуд дорогий, склянки, всі прибори, посудомийна машина, духовка і газова варочна панель. Дуже сподобалась їдальня з панорамними вікнами, хоча ми там ні разу не сиділи, бо альтанка не менш симпатична і літом хочеться свіжого повітря. До кожного будинку своя альтанка, гриль, мангал. Всі казанки, жаровні і т.д і т.п також є, нічого везти не треба з собою. Для дітей майданчик гарний, є будинок на дереві. Озеро мілке, пісок. Дорослі напевно зможуть перейти через нього, глибини там нема великої, альтанка на воді гарна, я мала де сісти в тіньку і почитати, поки чоловік з малою в воді бавились. Щев окремому приміщенні тенісний стіл, можна грати хоть цілу ніч і нікому не заважати. Є майданчик для футболу, волейболу і баскетболу, але м ячі треба брати свої, бо не найшли там. За окрему плату квадроцикл і "джип -сафарі"

як пишуть на сайті. Чоловік їздив але екстріму не получив, бо не було для нього там де їздити, він в мене любітєль бездоріжжя і їздив недавно по Карпатських горах, то казав що по полі вже не цікаво) Чекаю не дочекаюсь коли ми поїдем туди вже на довше, бо цих 2 дні буо замало.