Запросили нас вчора на День народження в "Шерлок і Бекон". Ну що вам сказати? В нас в Тернополі багато ге, але реально вчора була дуууже розчарована. Сервіс нікудишній! Наша компанія з 7 осіб на гарячі страви чекала півтори години!!!

Півтори години, Карл! Це при тому, що нічого особливого ми не замовляли, було багато однакового. Те саме стосується салатів і супів. Обслуговування відсутнє апріорі! На 3 поверхи ОДИН офіціант, який реально зашивався, бо було купа народу. І при тому сам же собі додавав роботи. Принесе страви, забуде прибори. Це взагалі нонсенс, бо то перше правило офіціанта: спочатку приносити прибори, потім страви! Далі принесе прибори, забуде салфетки і т.д. 2 рази нам принесли нечисті склянки

Та і взагалі порядку нема ніякого: носив по одному салату, потім комусь гаряче, потім комусь знов доносив салат, потім одночасно і салат, і гаряче. Дурка! Знову з таки, спочатку ВСІМ подаються салати, потім ВСІМ заразом другі страви, і т.д. Елементарно, Ватсон! І ще, позиціонують себе як паб, а пива взагалі нема.
Я розумію, всякі бувають випадки. Хтось захворів, не вийшов на роботу, запара. Але ж можна якось вийти з ситуації: попередити, що довше чекати, вибачитися, що довго і т.д. А не мовчати, як німець.
Мені дивно, що при такому сервісі і дуже посередній кухні там стільки відвідувачів

А ще як вони могли отримати відзнаку Ревізора в голові не вкладається! Задумка непогана, інтер'єр цікавий, але виконання нікудишнє. Чи то вони так спаскудились за останні роки, чи то була проплачена реклама... Але їхні славнозвісні фіш енд чіпс фігня фігньою. Закордоном у простому вуличному варіанті вони куди смачніші.
Короче, мені реально шкода, що зіпсували людині свято. Бо всі були дуже розчаровані. Більше ніколи туди не піду, і нікому не раджу!