Аланья, Анталія, чоловік був ще в МАРМАРИСІ, йому там найбільше сподобалось:сосни, зелень. Клімат в Туреччині дуже сприятливий, я б з малою 3-4річною дитиною їхала тільки туди. Не така адаптація складна, як на мене. Їздили липень-серпень. Єгипет- квітень.
Ага ще забула про Одесу написати. Яз 6 по 16 років на місяць їздила туди з батьком, він там лікарем був в Надзбруччі, Затока. А минулого року тато на не зміг, а я сама відмовилась з малою за кордон їхати, всяке може бути, а тут якщо щось ніч, або 5 годин машиною знайомих- і дома. То ми в Одесу, Дом Павлових поїхали. І нам теж сподобалось, багато гуляли по Одесі, були в порту, цирку. Умови- хороші. Ресторан- клас, вечором- розваги для дорослих і дітей- шоу, пісні, диско. Пляж маленький але СВІЙ, море як в Одесі:тепле і мутне.Рибу не викидало на берег. Але засмелетись там_катастрофа. ЖИВА черга. Ми чекали 5 годин в черзі. Оце- Ужас. Подруги їздили двоє, то одна чекала а друга з малими на пляжі була, їла і т.і. А я одна і з донькою і її подругою, то чекала я.

Єгипет
- | +

Турція, Аланья,
Азовське
Одеса