Глобальні оголошення!

Плануємо на море

Модератор: taranjka

Re: Плануємо на море

Повідомлення Shalimar » 15 квітня 2011, 01:08

happymami написав:Shalimar я заслабла :omg: :omg: :omg: Чорногорія і так в мене на першому місці серед бажаних місць відвідування. Правда, чомусь чула багато відгуків, шо там зараз все спопсилося, бугуто наших їде. Вже як в Турції скоро буде - куда не плюнь всьо наші селяни

:( печально....... Поэтому и не хочу туда возвращаться, чтобы не испортить впечатление... ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення mavpusya » 15 квітня 2011, 10:19

Щодо представника турагенства, то я маю дуже погану пам"ять на імена :cry:
А Сплендід напевно не тільки нам запам"ятався, цікаво було б побачити його добудованим. :shock:

Ще щодо відпочинку в Чорногорії. Памятаю, що люди із дітками, які відпочивали в сусідньому поселенні Бечічі, були більше задоволені, ніж сімейні в Будві. Остання досить шумна, більше для молоді, тусовщиків. Цілу ніч, то гімн України, то ще якоїсь держави співався під вікнами, відголоси клубів і дискотек :grin: Та й ціна була в Бечічі меншою, бо ми теж розглядали такий вапріант. Якщо другий раз їхатимемо, то будемо вибирати менші містечка. Самі поселення дуже близько один від одного. Ходить маршрутний автобус по 1 євро, так що зїздити на прогулянку не важко.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Перлинка » 15 квітня 2011, 14:19

Люблю живність, особливо, якщо її не їсти, а споглядати :grin:

я таку живність(правильно приготовану) і затоптати б не відмовилась :lol:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mavpusya » 15 квітня 2011, 15:29

На Азовському, на справді, також дуже кльово! Фотки нічим не гірші. Водичка виглядає, як на якихось райських берегах, мілка і білий пісочок :) Наші куми щороку їздять туди. Головне, добре вибрати місцинку. Харчування триразове у столовій, і хай Вас не лякає те страшне совдепівське слово. Їжа смачна, свіжа. Є атракціонів багато для дітей. Для сімейного відпочинку в самий раз. Ми ще там не були. Думаю із малою обовязково зїздимо. Тому, хто ще не був за кордоном варто повідпочивати у нас, де можливо, бо потім буде важко на наш відпочинок наважитись, в звязку із доброзичливістю наших українців. :cry:
Отож. Азовське. Кирилівка. Федотова коса. Страшненька база "Запорожец" ціна-якість відповідає, але умови нормальні. З чол. минулого року було. 50 грн. проживання, харч 70 грн. за день.
Також кльова база Бриз. Розцінки можете глянути в інтернеті. На цих базах відпочивали наші друзі. Особисто там не була.
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення mari » 15 квітня 2011, 17:57

І ми хочемо в ЧОРНОГОРІЮ, але ціни ще не взнавала, один знайомий каже що цього літа ціни там будуть ще вище як завжди. Ми можемо тільки в липні.
Ми на Азовському морі були:
5 років назад в "Дорожнику". Стара радянська база але дуже доглянута на вулиці і на пляжі гарно дуже. Тільки їда в столовій, непогано, і 1 кафе на пляжі. Все-всі розваги.
3 роки назад- в "Експресі". Класна, супердоглянута база, непогана столова і шведсько-ураїнський стіл. (для дітей є манка, каші, мясо, риба). 3 роки назад було непогано. Ціни- десь приблизно виходило на сім"ю тоді- 100 доларів в день. Але добиратись далеко, розваг там дуууже=дуже мало, скучно дуже.І ВІТЕР. Дорогою назад проїжали через Кирилівку і там очікували на автобус- пляж і вода красоти неописуваної, все решта що я бачила(будиночки, ресторани на пляжі)- фффффффффуууууу, але я на базах не була. То як там не знаю.

Єгипет- були в Шарм-аль-шейфу в Domina Нarem. Гарно, смачно, є дитячі і доослі басейни, розваги, електромобілі і автобуси які возять по інших готелях від цієї фірми але іншого спрямування. Супер :dance: .Приблизно було 2200 дол.на 10 днів на 2 дор.і 6 річну малу.

Турція- були 2 рази з малою. Ані було 4 і 5 років. Непогано,погода для нас дуже прийнятлива,з дітьми в самий раз, але в Єгипті нам сподобалось більше.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Forget-me-not » 15 квітня 2011, 18:41

Привіт, дівчата! вклинюсь і я в ваше обговорення літнього відпочинку.
В молодості я булав Польщі на Балтійському морі, в квітні, вода була дуууже холодна, влітку на пару градусів вище, але природа там - дух сахоплює! (знайду диск з фотки і покажу трохи). але відпочивати влітку я б туди не їхала - люблю посидіти в водичці=)
також цього літа думали з чоловіком закордон, але певно по грошах не потягнемо, тому будемо шось в нас шукати. я б хотіла в Симеїз. в мене там знайомі відпочивали, то всім дуже сподобалось, або ж на Азовське. пару років тому була на Арабатській стрілці (ціна=якісь).
Forget-me-not Офлайн

Тільки роззираюся

Дякував (ла): 6 раз.
Подякували: 2 раз.
Діти: Донечка

Повідомлення Перлинка » 15 квітня 2011, 18:48

mari написав:скучно дуже.І ВІТЕР

оце мені також на азовському дуже не подобається
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 15 квітня 2011, 18:49

ггг. а ми на вихідних були на морі!!! :grin: :tipok:

але вітри у нас знатні!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 15 квітня 2011, 18:50

ну покупатись хоч вдалось ?я іграшку вжн забрала,дякую ще раз
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 15 квітня 2011, 18:55

нє. холодно ше %)

:roses: :kiss:
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей