І ми хочемо в ЧОРНОГОРІЮ, але ціни ще не взнавала, один знайомий каже що цього літа ціни там будуть ще вище як завжди. Ми можемо тільки в липні.
Ми на Азовському морі були:
5 років назад в "Дорожнику". Стара радянська база але дуже доглянута на вулиці і на пляжі гарно дуже. Тільки їда в столовій, непогано, і 1 кафе на пляжі. Все-всі розваги.
3 роки назад- в "Експресі". Класна, супердоглянута база, непогана столова і шведсько-ураїнський стіл. (для дітей є манка, каші, мясо, риба). 3 роки назад було непогано. Ціни- десь приблизно виходило на сім"ю тоді- 100 доларів в день. Але добиратись далеко, розваг там дуууже=дуже мало, скучно дуже.І ВІТЕР. Дорогою назад проїжали через Кирилівку і там очікували на автобус- пляж і вода красоти неописуваної, все решта що я бачила(будиночки, ресторани на пляжі)- фффффффффуууууу, але я на базах не була. То як там не знаю.
Єгипет- були в Шарм-аль-шейфу в Domina Нarem. Гарно, смачно, є дитячі і доослі басейни, розваги, електромобілі і автобуси які возять по інших готелях від цієї фірми але іншого спрямування. Супер

.Приблизно було 2200 дол.на 10 днів на 2 дор.і 6 річну малу.
Турція- були 2 рази з малою. Ані було 4 і 5 років. Непогано,погода для нас дуже прийнятлива,з дітьми в самий раз, але в Єгипті нам сподобалось більше.