Глобальні оголошення!

Літній відпочинок. Де були вже?

Модератор: taranjka

Re: Літній відпочинок. Де були вже?

Повідомлення flower » 03 серпня 2012, 22:20

mala-karta написав:між Збаражем і старим Збаражем є село Залужжя.

ти шось попутала, Залужжя зовсім з другого боку міста, недалеко від мене, а там Верняки є, хіба може з Верняків можна на Залужжя попасти. я шось припоминаю в шкільні роки тоже була певне там раз, там ше такий камінь великий був. прикалувались шо то ліжко однокласники наші) але ми без фонариків там були.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення mala-karta » 04 серпня 2012, 07:21

Неа, не поплутала :)
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
- центральний хрестик приблизно там, де печери.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 04 серпня 2012, 21:04

Нині до обіду знову там були :)
Гарно, але мало - хочеться ще :)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Перлинка » 15 вересня 2012, 02:59

кльово квіточка
а нам не пощастило цього разу з відпочинком,ми вже дали завдаток за тур в турцію ,в той готель шо я найбільше хотіла,на нього в той день ше й акція була ,значно дешевше виходило,і виявилось шо в чоловіка через 5 місяців минає термін дії паспорта,а має бути 6 ,сказали шо на таможні можуть завернути,хоч таке рідко буває,але гарантій ніхто не дає,ми не ризикнули .
Поїхали в Крим,відпочинок не вдався .Жили тут
вода холодна навіть в дитячих басейнах, після шостої вечора вдягала дітей в куртки і шапки .
Потім ще сюди поїхали,в морі купались поодинокі сміливці ,переважно всі сумно гуляли по набережній.Поки ми туди доїхали,спустились серпантинними крутими дорогами я вже нічого не хотіла,так страшно.

Короче намучились ,бо їхали зі всіма дітьми таку відстань машиною,потратили купу грошей і не отримали ніякого задоволення.Я знала шо так буде,але блін ми так налаштувались діти вже ходили за ногами просили тоже дуже хотіли на море,я їм кілька тижнів обіцяла.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 15 вересня 2012, 03:19

а сколько всего дней отдыхали? какая погода была, сколько градусов? что именно плохо? серпантин, и что не покупались?
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Dribchuk » 15 вересня 2012, 08:46

Ми відпочивали в Залізному Порту на Херсонщині. А саме тут

Дуже всім задоволені. Ціни повністю відповідають комфорту і якості відпочинку, можливо десь в Україні є комфортніші умови, зате в плані ціни то там ідуть вже Європейські стандарти. Тут все чистенько, зручні номери з кондиціонером та телевізором, веранда на якій ми постійно снідали та обідали, велика кухня (я готувала сама бо не ризикнула їхати на невідомі харчі з малою дитиною), найприємніше це адміністратор Лєна - тобто її креативні вечірні заняття з діточками (анімація не гірша ніж в Турції) - танці, розвиваючі ігри, рухливі ігри і невеличка дискотека для всіх-всіх))) Дуже потішив величезний дитячий майданчик з качельками, пісочницею і 3ма ящиками іграшок))) Щодо пляжу - то я очікувала гіршого (давно вже не відпочивала в Україні і мені здавалося що лежатимемо серед куп сміття), насправді пляж був досить чистим, вода теж на диво чистесенька. Ми були в серпні то народу було не так аж багато. З погодою пощастило - і водичка і повітря були теплими, аж пізно ввечері одягали кофти. Дитина моя отримала массу задоволення від купання, медуз майже не було. (ними нас теж лякали)Ввечері на набережній вирує життя - все світиться, дискотеки, шоу програми (ми пожалали що не взяли з собою бабусю щоб можа було Аню лишити і трохи гульнути), потішили кафе на набережній - ми були в 3х різних і у всіх було дитяче меню (в нас це по-моєму рідкість). Одним словом - рекомендую для затишного сімейного відпочинку саме те що потрібно (а головне досить таки бюджетна версія якщо не має можливості дозволити собі закордон).
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення flower » 15 вересня 2012, 10:17

Dribchuk класно. Молодці шо найшли таке місце. То вам хтось порадив чи самі найшли? в вас номер був такий як на фотках на сайті? скільки платили? а за лежаки і зонтіки на пляжі тоже платили?

Перлинка, шкода шо так вийшло! Мене місце відпочинку влаштувало повністю, лиш жалію шо з кумом поїхали, краще б самі їхали. Бо постійно через нього сварилися. Поки вони їздили в Ізраїль і ше на екскурсії то було неймовірно класно.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Shalimar » 15 вересня 2012, 12:03

в Железном Порту не была, но мне он почему-то ассоциируется с мутной водой ( на фотках часто вижу
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 19 вересня 2012, 02:15

))) ясно
я не люблю загадывать, попробуем НГ встретить на пляже в купальниках
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Yummy mummy » 19 вересня 2012, 02:21

Shalimar написав:я не люблю загадывать, попробуем НГ встретить на пляже в купальниках

А де саме, точніше де б хотілося?

Я люблю коли дно чисте, без всяких там корал, кущиків, медуз і рибок....Правда і таку красу хотілося б побачити, але для цього мені б одного дня вистачило...
Пам"ятаю як одна моя знайома їздила в Тайланд...То там плавала-плавала, потім глянула на низ а там все чорно і в голках, то вона з того стаху на ті голки впала, покололась силно, потім ще десь місяць лікувала ті ранки.....
Напевно через плажі і піски в мене душа й не лежить до Єгипту....
Оля а взагалі та місцевість де ви були достатньо зелена чи таки більше піщана?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість