Глобальні оголошення!

Лижі. Поділіться досвідом

Модератор: taranjka

Re: Лижі. Поділіться досвідом.

Повідомлення Sawwku » 10 лютого 2012, 22:19

в них не косюми, а куртки і штани.
в мене таке саме, то я навіть в Тернополі умудряюся снігу нагребти

а, ще сонцезахисні окуляри візьмі на всякий випадок. якщо кататися не будеш, то маска ні до чого, а очі від сонця можуть постраждати
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення mari » 01 березня 2012, 14:12

Дякую , дівчата. Мені ваші ідеї дуже помогли.

Отож- я була , 10 днів назад, жили там 3 дні. Доїхали за 3,5 год. Жили в готелі Магія Карпат. Ціни там в Буковелі і правда високі.

Накатались на сноутюбінгу(такий гудзик надувний що з гори зїжджає). півзаду собі відбила. Дуже сподобалось.150 гр- година.

Їздили на фунікулері на гору , попила гарячого глінтвейну. Дуже сподобалось. Глінтвейн- 15 гр. Дорога на мене і малу- десь 60 гр.

Готель- гарний, були сніданки(шведський стіл). також там брали за 65 гр.на день квиток на прокати лижів категорії с.

Лижі- взяли на 2-х інструктора, отож, мала встала і похала, їхала без проблем через 20 хвилин. Я- окрема пісня. Я ж не вмію ще їздити ні на ковзанах ні на роліках- це варто було на мене подивитись. Словом- 2 години мені вистарчило, і більше цього року я не збираюсь на них ставати. Не фанат я лижів. Не розумію що це за дух- ставати в 6 ранку і до веора кататись. Бачила як дівчинка років 14 збила тітку і певно таки їй ноги поламала, точно не знаю. Боюсь я. Але тепер вже знаю що це.
Краще мені- танці і плавання. Ниже падати:)
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Lesya » 01 березня 2012, 17:25

А я страшенно хочу на лижі! Була колись в Закопанах в Польщі. Якщо їхати на 3 і більше днів, то виходить дешевше, навіть враховуючи вартість візи. Умови значно кращі. Може поїдемо на наступні вихідні у славське.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Re: Лижі. Поділіться досвідом

Повідомлення кульбабка » 19 січня 2013, 18:44

ой почитала я про Буковель і в мене ностальгія як я хочу покататись,не на лижжах на сноуборді, вже рік без цього задоволення.
і скажу що лижі і сноуборд не подобаються тільки перші рзи бо постійно падаєш і нагрузк ана ноги сильна,а вже коли 3 дні постоїш,трохи навишся то в такий азарт війдеш.що карпати потім постійно манити будуть)))))))))))))))))ой хочу хочу покататись.але немаю зараз можливості поїхати,минулого року на один день вирвалась татусь посидів з малою ая катласьь)))))))цілий день))))
кульбабка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 60 раз.

Повідомлення flower » 19 січня 2013, 23:07

а ми поїдемо десь в лютому ::Р: пропустила я лиш рік коли була вагітна, минулого року з доцьою разом їздили і я успішно каталась, надіюсь і цього року вона мені це дозволить :hi:
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення МАРТА » 19 січня 2013, 23:41

Я тиждень тому додому приїхала. 3 тижні була в Буковелі, працювала інструктором. Море вражень і задоволення, робота поєднана із відпочинком :aplo: Розказали мені, що в березні є акція, тоді все по 50 грн - проживання, прокат. От думаю ще весною поїхати.
Важливо не тільки вміти сказати потрібну річ у потрібний момент, а й вміти не сказати зайвого, коли дуже хочеться.
МАРТА Офлайн

Привіт, а ось і я!

Дякував (ла): 32 раз.
Подякували: 8 раз.

Повідомлення flash-ka » 20 січня 2013, 11:55

МАРТАага я теж поєднувала приємне з корисним поки дитя не появилось.....тепер фільтрую :crazy:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення МАРТА » 20 січня 2013, 13:24

Я всі свята вдома не була. Особливо на Різдво важко було, додому хотілось :cry: .. Але нічого, скористалася шансом відпочити :wink:
flash-ka, ти теж інструктором працювала?
Важливо не тільки вміти сказати потрібну річ у потрібний момент, а й вміти не сказати зайвого, коли дуже хочеться.
МАРТА Офлайн

Привіт, а ось і я!

Повідомлення кульбабка » 20 січня 2013, 18:59

МАРТА написав:Я тиждень тому додому приїхала. 3 тижні була в Буковелі, працювала інструктором. Море вражень і задоволення, робота поєднана із відпочинком :aplo: Розказали мені, що в березні є акція, тоді все по 50 грн - проживання, прокат. От думаю ще весною поїхати.

а можна детальніше про знижки????
кульбабка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 44 раз.
Подякували: 60 раз.

Повідомлення МАРТА » 20 січня 2013, 19:10

кульбабка написав:а можна детальніше про знижки????

Кульбабка, більше нічого конкретніше незнаю. Знижки мають бути перед Днем народження школи, на кінець сезону. Цю інформацію мені старші інструктори розказували. Казали, що номери по 50 грн. були в турецькому містечку. Треба буде слідкувати за інформацією на сайті Буковелю.
МАРТА Офлайн

Привіт, а ось і я!

Поперед.Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість