Глобальні оголошення!

Намет. Як обрати?

Модератор: taranjka

Намет. Як обрати?

Повідомлення taranjka » 25 червня 2011, 17:51

ну шо мандрівниці, які в вас намети. бо я все життя по чужих і з чужими тусувалася. а тепер хчем свій купити. наразі думаєм про таке Hannah Target-S.
мо хтось порадить якийсь надійний інет-магазин, бо в таких аж фест накрутка :?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Re: Намет. як Обрати?

Повідомлення ЗІрка » 25 червня 2011, 19:40

сорі за офтоп, але здається ти тут чи не найбільша мандрівниця ;-)
і я хчу туристичний комплєкт для сімейних виїздів :istereka:
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Re: Намет. як Обрати?

Повідомлення taranjka » 25 червня 2011, 20:32

з тих наметів які пробувала, то терра інкогніта і ханнас ніби найкращі були. моделей в яких жила не памятаю.
в дешевших приходилося вичерпувати воду, або після грози зшивати тенд...
офтп. на один з стопів в крим позичила намет (як запевняли мегакльовий). забирала зранку пред самим виходом на трасу. і тут виявилося, що то такий саморозкладний, на вигляд як велика барабанна тарілка (хтось думав шо ми так люк від каналізації переносимо), нестися має в руці а коли розкладецця, то таке як дитяча палатка (хіба від комарів)... ммм, скільки історій з палатками повязано :crazy: :crazy:
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Re: Намет. Як обрати?

Повідомлення mala-karta » 26 червня 2011, 09:34

taranjka, в нас hannah (не пам'ятаю моделі (а сам намет далеко, щоб глянути), купувався давно, такий 3+1 і з 2-ома виходами). Пережив все, двічі латаний (але рвався в дійсно не самих кращих умовах), грози витримумвав і ніц не пропускав.
А за терру - не знаю, рюкзаки терри так кльово рвуться :(

Ще в нас є фьорд нансен (2-місний, амундсен). Гарний намет, зручний. Легкий - це супер якість.

Обидва намети мають дверки від комарів :)

а вам 2-місний не замаленький буде?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення taranjka » 26 червня 2011, 10:22

той намет 2+1, минулого року в двойці спокійно 5 жили)))
а фьорд нансен, хтілося б, але горошей трохи шкода зараз))
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 26 червня 2011, 17:12

Я раджу вам, як з дитиною, намет на два виходи. Офігенна річ. Випробувано. Брала на прокат, то тепер про такий мрію. Ханнах, ага. Кльово тим, що з одного боку є тамбур (а тамбур обвязково тре, бо там можна і їсти робити, поки дощ, і дітям в наметі не заважють клунки і взагалі). А з другого оку був простий вхід без тамбура. То кльово, шо провітрювання можна робити коли жара. Крім того тамбур кльовий тим, що наніч можна йго не закривати і тоді. коли хтось йтиме вночі в туалет (чи бухати), то дитину не будитиме тими вічними їжджіннями замків.
Ханнах реально найкрутіший. Про Терру чула, шо ціна вища, а якість така ж. Малої карти Ханнах одного разу був пдертий мною. Шампуром, який летів зі швидкістю світла)))) Але пережив таку грозі і такий шторм і вітер, шо літали залізні арматури, а намет стояв і не ворушився.
Крім того до Ханнахів легше знайти запчастини. Наприклад, під час однієї грози у нас зламалася та патчка, на котрій кряпляться намети. То її легко замінили прямо в Тернополі за один день. ІМХ, вам той намет, шо ти написала - троха замілко. Беріть з тамбуром - не пошкодуєте
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 26 червня 2011, 17:15

Як мінімум отака Hannah Rover
Зображення
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 26 червня 2011, 17:22

Але я жила в схожому до цього - то пісня. Не скупіться. Назбирате на таку вєщ. Для сім'ї - прекраснєйшо. Hannah Bunker (або будь яка інша, з таким же планом). Підіть на східний в магазин Екстрім, чи як там воно, подивіться вживу на ті намети
Зображення
Подивися на план намету. Офігенно, Як на мене

Бо ота, що вам порадила, то для підлітків кльовий варіант. Але не для сім'ї, та ще й з малюками. Вам тамбур треба. Як мінімум один ;-) . Бо ще як погода. то таке, а як дощ, то з клунками в наметі... Крім того, коли стінки протікають в наметі (а вони полюбе десь будуть текти), то в маловмісткому вам всім прийдеться сидіти посерединці, як первісні люди, обнявши рюкзаки і спальники. А в такому просторому не страшне й заливання. Общім, коли я назбираю гроші. то лише на таку модель. Може інших фірм, може інших кольорів. але саме такого плану.
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 26 червня 2011, 17:28

А. Во. Знайшла. Точно в отакій я жила. Зламалася лише одна тримачка, коли троха завалилася палатка під час мощнєйшого вітру в полі, коли навіть бусом хитало. Отаку я хочу. Hannah rover
Зображення
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення happymami » 26 червня 2011, 17:31

Недоліки тої. що вам радили:
Зображення
Уважно подивися, Який там вхід. Коли він закритий (наприклад бо ще зимно зранку. або паде дощ, то шоб зайти в намет, треба обтерти спиною всю накидку зверху і обтрусити всю росу з того верхнього намету.
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей