Глобальні оголошення!

На що звертати увагу і як вибирати помешкання?

Модератори: олеся, Любов

На що звертати увагу і як вибирати помешкання?

Повідомлення happymami » 07 лютого 2011, 19:12

Мабуть багато з вас, принаймні якшо не купував житло нещодавно, то чув, як це робили сусіди чи родичі. Або, в крайньому випадку, орендував помешкання. Так от питання - чим би ви керувалися, вибираючи житло? На що звертати увагу людям, котрі хочуть купити квартиру? Шо особисто для вас важливо в новій хаті?

Я би дивилася, чи є похила місцевість, шоб взимку дітей на санках було де спускати. А ще - дуже добре. коли вікна виходять на захід, бо можна милуватися незрівнянними і часто різнокольорвими заходами сонця, але влітку надто спекотно в таких квартирах. А ше боюся шоб не було темно. А ще - мабуть не так зле купувати на першому поверсі, бо є можливість розширюватися, добудовуючись...
А ще - треба добре випитувати, чи не висока вологість в приміщенні і чи добра вентиляція на кухні, шоб всі смажені цибулі не йшли в кімнати. А ще, що важливо, чи сусіди не буйні.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Як обирати помешкання?

Повідомлення lore1ei » 07 лютого 2011, 19:47

За останні пів року змінили помешкання 3 рази)
Хотіла щоб:
хата була простора, щоб дитина мала де розігнатись, 2 кімнати;
будинок близько до парку;
недалеко від роботи;
щоб поряд був якщо не ринок, то супермаркет;
в хаті балкон, індив. опалення, більш-менш ремонт, не повишена вологість і т. д.;
окремий пункт сусіди, і їхні домашні звірята(маємо досвід, що верхні сусіди були алкоголіки, кричали по ночах, телевізор на повну і т. д., інші мали добермана, який весь день гавкав, бо хазяїни були на роботі).

згадаю решту, то ще допишу.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Lesya » 07 лютого 2011, 22:57

Вибирала квартиру для чоловіка (коли ще зустрічалися), то його тато прозрів - в мене було тьма вимог. Причому я не думала, що сама тут колись буду жити, бо збиралася міняти бойфренда.
Так от.
Якщо купляти, то в новому домі - щоб було сучасне планування,
- краще, якщо дім будується - можна зробити перепланування, затвердити і по новому проекту збудують, але треба бути впевненому в забудівельнику,
- вікна не виходять на північ, ну хіба 1
- не перші поверхи (я хотіла багато світла, тому шукала вище 4-го), але не останній
- гарний вид з вікна - бажано зелена зона (не вікно сусіда, гаражі чи стоянка, не дорога (ну як обїздна)),
- не біля дороги, десь 2-гий ряд
- щоб були близько садочок, школа, магазин, місце для гуляння з малюками, напр. парк
- цегляний дім, а не панелька
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення mala-karta » 08 лютого 2011, 00:07

Lesya написав:не біля дороги, десь 2-гий ряд

о, це дуже хороша вимога!
в мене саме так, тоя навтіь ніколи не задумувалась над тим, як шумно від дороги (особливо вночі) - аж поки одна наша форумчанка мене не просвітила.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення TanenRom » 08 лютого 2011, 00:11

або обирати ,щоб вікна виходили не на дорогу, а в двір ;-)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення mala-karta » 08 лютого 2011, 00:41

TanenRom написав:або обирати ,щоб вікна виходили не на дорогу, а в двір ;-)

а 3-кімнатні квартири шось на різні сторони виходять.
То тоді думати, щоб спальня в двір виходила.
А якщо ще кімната планується на дитячу? В якій буде дитина спати :head:

Ой, тяжко.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 08 лютого 2011, 00:56

Прийшов- побачив- переміг(тобто сподобалось). Головне- щоб грошей вистарчило :hhh:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення happymami » 08 лютого 2011, 03:06

скажу чесно, що інколи я хочу краще мати хату, де вікна на дорогу виходять, ніж в двір... Бо влітку вікно відкрити всеодно не годен - дітиська в дворі бігають і оруть як дикі. Малого вічно будили раніше. Або пси гавчать. Або під під*їздом бабульки шкварчать... Жесть.

Плюс зле, щоби вікна виходили на зупинки громадського транспорту. Цілодобово шум і рух

А. І щоб кабаків не було поруч. Бо п*яні цілодобово кричать. В мене вікна виходять на один такий заклад, то я вже навіть телефон міліції дільничної собі в мобілку забила, шоб не встаючи з ліжка викликати патруль і розганяти всякі бійки, компанії, а скільки я вже всяких страстєй перечула і нових матюків і скільки чужих проблєм знаю :crazy: :crazy: :crazy: :mrgreen:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Marta » 08 лютого 2011, 03:14

happymami написав:

скажу чесно, що інколи я хочу краще мати хату, де вікна на дорогу виходять, ніж в двір... Бо влітку вікно відкрити всеодно не годен - дітиська в дворі бігають і оруть як дикі. Малого вічно будили раніше. Або пси гавчать. Або під під*їздом бабульки шкварчать... Жесть.

О, happymami, ти тут права...
В мене минула моя кімната виходила в двір, то все чула, що робилося.
То хтось йде пізно з дискотеки, співає, то під під"їздом хтось має емоційну розмову, то пацани розганяють машину і різко тормозять, то пси гавкають, а зранку- то жесть, як мусоровоз приїжджає і гримає на всю округу. А як ще вікно відкрите....А запах який після того..... :mrgreen: Дуже шумно.
Зараз кімната виходить на городи, за ними дорога. Чути деколи великі машини, але абсолютно нема того, що в дворі...

Але різні двори бувають, і різні дороги....
Marta Офлайн

Повідомлення Lesya » 08 лютого 2011, 13:10

Стосовно того, щоб сподобалось чоловікові... Мій був схильний купляти квартиру біля збаразького повороту, зразу за заправкою біля обл дит лікарні - було дешевше і з документами. То я на нього наїхала, ""Ти ж колись обзаведешся жінкою, дітьми... Де тут аптека, магазин, як дитині дорогу перейти, якщо дорослим страшно?..." і в тому дусі далі. А потім приїхав його тато платити завдаток, то я вже агументувала йому. Дорослі більш тверезо дивляться на життя, знають що таке мати дітей. оскільки чоловіки наші вже трішки життя побачили, то не думаю, що треба переконувати. Ви знаєте, на яку суму розраховуєте - і вперед. А ще є тип чоловіка, коли йому в-принципі всеодно. Мол, ти жінка, ти восновному вдома з малюками, тобі й вирішувати, де і який той дім буде. Тут проблем нема. Гірше, коли чоловік точно знає чого хоче, а ви бачите, що він трішки неправий.
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей