Глобальні оголошення!

Приватний будинок - плани, мрії, реалії...

Модератори: олеся, Любов

Приватний будинок - плани, мрії, реалії...

Повідомлення pan_kotskyy » 17 лютого 2012, 02:06

Поговорим?
Яким він має бути, приватний будинок на одну сім'ю з двома(може з трьома) дітками?
Варіанти басейн-корт-спортзал не розглядаються....
Все прозаічніше, уявляю необхідний мінімум: вітальня-кухня-с/у-гараж-господарське прим.(то перший поверх), спальні-гардеробна-с/у(другий).
Що ще? ...камін, сауна, тераса, бакони, оранжерея на горищі?
Хтось має таку радість користуватись одразу двома поверхами, як це? зручно, задобвує бігати по сходах чи залежить від розташування-крутості підйому сходів?
Кількість спален... краще 2 великі (одна тато-мама, друга дитяча) чи 3 малі (одна тато-мама і по кімнаті дітям?) Я собі чогось думаю, що дітям цікавіше було б в одній кімнаті тусуватись...
Будиночки з мансардою як на мій смак виглядають акуратніше, але з горищем практичніші... (якщо горище не 70 см в найвищій точці :lol: )
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Re: Приватний будинок - плани, мрії, реалії...

Повідомлення Руженка » 17 лютого 2012, 03:05

Прикольна тема)))) Є така штука як дошка візуалізації))) Так от вся візуалізація в мене в голові)))Але я собі так подумала, що ЗРЯ!!!! Бо яку Я ХОЧУ машину, будинок і т.п. я знаю))) Але то все в голові.........Коли щойно почала ритись в неті, щоб знайти, на картинці те що хочу.....а ФІГ ВАМ)))))))) Тепер маю сама собі завдання))))

Щось правда нарила)))Але то все одно не ТА КАРТИНКА, ЩО В МЕНЕ В ГОЛОВІ))))
Зображення
Зображення
Зображення
Руженка Офлайн

Повідомлення ЗІрка » 17 лютого 2012, 09:44

останній прикольний. як грибочок
Зображення
ЗІрка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 258 раз.
Подякували: 953 раз.
Діти: хлопчик Андрусик

Повідомлення pan_kotskyy » 17 лютого 2012, 09:50

прикольний, але уявляю вартість і реалізацію того даху... вірніше не уявляю :)
а перший варіант, то якраз моє уявлення - невеличкий білий будиночок, облицьовка каменем, рудий дах і тераска, ммм, така затишна тераска. Тільки дах таки заскладний, якщо практично, то краще зробити поверх і накрити не так ламано, але знову ж, тоді втрачається родзиночка...
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)

Повідомлення Любов » 17 лютого 2012, 10:01

маємо таку "радість" на 2 поверхи. якраз плануємо мансарду для оранжереї, с/у на 2 поверсі .
pan_kotskyy, все класно продумала. тільки я б ще на 2 поверсі зробила душову і туалет. ну і дитячі дві. коли жила в одній кімнаті з сестрою, то так хотілося мати свою, гратися дітки і так будуть разом в якій захочуть кімнаті.
ну і обов'язково - камін у вітальні )))))))
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Повідомлення pan_kotskyy » 17 лютого 2012, 10:04

А ще ну дуже нра вікна до підлоги... ну просто марю, ну хоч в спальні... знову ж таки, якщо практично, то треба добре думати про утеплення... і якщо таке вікно велике на першому поверсі, то чи не захоче хтось через нього заходити...
Зображення
Зображення
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення pan_kotskyy » 17 лютого 2012, 10:18

Любов написав:маємо таку "радість" на 2 поверхи. якраз плануємо мансарду для оранжереї, с/у на 2 поверсі .
pan_kotskyy, все класно продумала. тільки я б ще на 2 поверсі зробила душову і туалет. ну і дитячі дві. коли жила в одній кімнаті з сестрою, то так хотілося мати свою, гратися дітки і так будуть разом в якій захочуть кімнаті.

ну власне поки виходить на 2 поверсі загалом 3 кімнати і кабінет для мужа, дві кімнати виходять на південь, одна на північ, тобто уявляю, що в ній не скоро хтось поселиться, спочатку займеться сонячна сторона.
І тут спір - мати дві великі кімнати на південь чи 3 малі. Я за 2 великі, одну нам, одну дітям, поки підростуть. А муж за те, щоб кожному дитю по кімнатці.
Мені так не нра, бо я хочу простору, а коли кімнаток багато, але малі - все одно у всіх не живуть і кімнатки простоюватимуть...
в мене взагалі своєї кімнати не було, була з братом на двох, деякий час взагалі не було... і реально відчувається потреба усамітнення вже в підлітковому віці, а то і старше... а малими разом прикольно.
Любов написав:ну і обов'язково - камін у вітальні )))))))

А камін, ах камін, вот якраз на днях подумала, що "а може камін?". Лякає, мабуть, знову ж таки, практична сторона - вартість встановлення (ще не цікавилась, поки без поняття), щоб добре зробили(тре шукати майстра, що в когось вже робив той камін), щоб діти не лізли і т.д.
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення pan_kotskyy » 17 лютого 2012, 10:27

Мені б дуже підійшов такий варіант - простір і камін...
До речі, на картинці біокамін - безпечніший варіант з легшим доглядом, але.. але.. чомусь хочеться справжнього ( хоч і золу вигрібати тре і димар чистити, мдааа)
Зображення
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення pan_kotskyy » 17 лютого 2012, 10:27

Любов, а у вас є камін? Якщо так, як часто користуєтесь, чи не важко в експлуатації?
Цієї зими камін би був дуууже доречний :))
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Любов » 17 лютого 2012, 10:35

в нас камін теж покищо в планах ))))))) як там Руженка казала, тре створити собі дошку візуалізації )))))) може якраз до кінця року буде камін, так хочу аж пищу. Але поки в нас найголовніше, це повністю оновити і утеплити дах, блін і як навчитися капусту штампувати
Зображення
Любов Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2250 раз.
Подякували: 1641 раз.
Діти: хлопчик і дівчинка

Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей