Глобальні оголошення!

Запах. Чим у вас пахне вдома?

Модератори: олеся, Любов

Запах. Чим у вас пахне вдома?

Повідомлення mari » 02 грудня 2011, 09:59

Є такі квартири або будинки які мають свій запах. І коли людина приходить- ти цей запах чуєш. НІ, не нафталіну, хоч старі бабусі можливо й зараз так пахнуть.

То чим ж у вас пахне або в ваших близьких:пиріжками, стопками чистої білизни, Аріелем в ліжку, Доместосом чи наповнювачем туалетів для котів?

В моєї свекрухи чимось дуже гарним пахне. :roses: Не знаю чим. Коли мала з чоловіком приїжджають- ще довгий час аж до прання їх речей, я чую цей запах. І донька каже- мої речі пахнуть б.Надею.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Re: Запах. Чим у вас пахне вдома?

Повідомлення krapk@ » 02 грудня 2011, 10:52

ага я теж часто чую різний запах, коли заходжу до когось, а от який в нас запах-неможу сказати, чи не відчуваю, чи внюхалася.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення олеся » 02 грудня 2011, 10:57

Я кілька раз питала подругу чим вона пере дитячі речі, бо в хаті в них саме тим і пахне. Діти в нас однолітки. Я купувала такі саме миючі засоби і навіть калгон.... Але все одно так не виходить. Навіть коли давала речі їй прати коли машинка була на ремонті так не виходило. Напевне це дійсно запах в хаті а чим пахне в мене дома то треба в гостей спитати, бо я не чую.
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...
олеся Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 919 раз.
Подякували: 1074 раз.
Діти: Хлопчик та ще раз хлопчик

Повідомлення Перлинка » 02 грудня 2011, 11:27

mari

здогадуюсь що в Європі майже в кожній хаті пахне як в твоєї свекрухи,я тоже від цих ароматів європейських будинків млію
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Marta » 02 грудня 2011, 17:30

В мене дуже комбінований, напевне, запах, який , на жаль, не завжди мені подобається...((((
Живе багато людей, і кожен вносить щось своє..
Я знайома з людиною, яка має такий особливий запах, і коли побувала в неї вдома- в неї теж все пахне тим запахом, правда, досі не знаю, що це, і одяг, і вся вона, і всі її речі, і весь будинок.....Так, вона живе в Європі, але не всі доми в Європі мають той запах, ми ходили багато до кого в гості і тільки в неї був такий.
Дуже хочу, щоб і в моєму домі був такий свій особливий запах.
Marta Офлайн

Повідомлення Перлинка » 02 грудня 2011, 17:37

я навіть просила шоб мені привезли якихось тих їх ароматизаторів,в шафу для одягу,але то всеодно було не таке.Недавно в майстра по нігтям уловила схожий аромат,але вона не знає сама шо то є.

в мене зараз пахне свіжим ремонтом,мені не подобається ,і ше напевно ще один новий килим в залі тоже штиняє ,правда не так як той в дитячій шопоміняли.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 02 грудня 2011, 17:40

І що помагає запах зменшити?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Natalinda » 02 грудня 2011, 17:44

Перлинка а є ж оті всякі подушечки, мішечки з травами, ти не пробувала таке в кімнатах ставити?
Я все не зберуся собі таке купити
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення flower » 02 грудня 2011, 17:44

прочитала зранку цю тему і от цілий день хожу і принюхуюся, шоб визначити чим пахне :grin: ну так от нічого я не нанюхала :lol: я люблю шоб в хаті було чим дихати, люблю свіже повітря, часто провітрюю, тому в кімнатах в мене запахів ніби ніяких нема (лише тоді коли використовую аромалампу), в ванній пахне завжди дуже приємний мені аромат від кондиціонера для одягу, бо стоїть сушка з випраним одягом, а на кухні завжди пахне чимось смачненьким (за виключенням сьогодні, бо нема чоловіка-нема кому готувати). Обожнюю коли в нас внизу розпалює чоловік сауну, запах тоді по всій хаті дерева і різних трав, хотіла б шоб так в мене в хаті пахло щодня. Ну от якось так. ;-)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Natalinda » 02 грудня 2011, 17:53

О запх дерева то для мене один з найкращих запахів
Я б хотіла камін, шоб був запах вогню :-|
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей