Де я живу, що в мене є цікавого і чим радію.? Що можна зробити у квартирі для затишку. Бажані цікаві фото!
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
а мені власна квартира подобається простором! до неї тулились на різних площах, тому, як робили ремонти-вирішили, що основне-це простір зберегти,не нагромаджувати зайвого...так і вийшло. Фотки-згодом.
Дозволю собі викласти неординарну кімнату моєї квартири. Анімалотерапія
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Почалися в нас ремонти. Квартира не велика, то ж видумую всякі цікавинки щоб виглядала більшою, ось натрапила на кльову статтю, може якісь ідеї пригодяться:
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Але хочу отакево:
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово