happymami » 15 січня 2012, 00:51
ну звичайний пластик. Його використовують для зовнішніх рекламних робіт, тощо. :? Я навтіь не знаю, як пояснити. Він є різної товщини. Просто з нього не так легко отакі от парканчики вирізати. Але якшо брати не товстий, то можна навіть канцелярським ножом його попиляти. Його продають листами і він є і прозорий і не прозорий і різних кольорів. но найпоширеніший, то білий. Я навіть не знаю, що з нього ще виготовляють. Може підвіконники... Ну знаєш, навіть дощечки для нарізання овочів, тощо, є пластикові? То такий самий матеріал, тільки тонший може бути ;-) Такий, шо як на ньоому шось вріжеш, то лишається слід ;-)
Він буває матовий і глянцевий також. Чоловіка спитай, він повинен би був знати, думаю
думаю тут можна використати і грубий картон. Навіть з старих пачок, але пофарбувати ;) Головне, щоб був міцний, бо під тиском шнурків може згинатися. Або навіть старий паркет чи ДВП/ДСП. Головне, шоб муж повирізав тобі парканчик. А замалювати снєжкою, то вже не проблема. Правда, тоді треба і скотч двосторонній сильний і товстий. Або думати вже іншу систему кріплення
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))