Marichka вчора купила балончик снігу за 16,50 в епіцентрі, коло мене в ениках 21грн такий самий, трафарети є на просторах інтернету, просто треба посидіти роздрукувати і повирізати.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее, Сердце, которое будет прощать худшее, Ум, что забывает плохое, И душу, которая никогда не теряет веру.
я певно старію, бо стаю така ледаща вже мені так щось "тяжко" слідувати графіку Флаймами але до свята готуюсь коли муза приходить ось такі ярлички робила на роботу. це на твердому тисненому папері. все решта домалювала гелевими ручками і глітерами. малюночки собі в неті надивилася. бачу фотік мій вже зовсім здав позиції
Від роботи дохнуть коні - ну а я безсмертний поні!!!!! :-))))))
В мене нарешті цього тижня почала підготовка просуватись) Попрала і попрасувала тюлі і штори, постільну білизну, помила світильник.... А ще вчора ввечері прикрасила ялиночку Ще би трошки снігу для новорічного настрою...ех І можна зустрічати Новий Рік
Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
Я пошила костюм для малої:) Готувались в суботу йти в Кумку на Новорічну форумівку і на Новий рік для діток з роботи. В ітозі послабли :( Але костюм є ) Будем вдома Діда Мороза чекати "Скачи, скачи, мой поник" (Маша и медведь) Символ прийдешнього року до свят готовий:))) Не судіть сильно строго, не шила з 8 класу школи.
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
ЕСЛИ У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ, ЭТО НЕ ЗНАЧИТ, ЧТО Я ВАШ ВРАГ ИЛИ ИДИОТ... ЭТО ПРОСТО ЗНАЧИТ, ЧТО У МЕНЯ ДРУГОЕ МНЕНИЕ.... Эдвард Радзинский