flower » 01 жовтня 2014, 13:42
Я від плям перепробувала дуже багато. Спочатку був добрий Ваніш, потім він спортився і вже не відстірував так як це колись робив, потім Амвеївський спрей брала, довго їм співала оди, але потім він теж мене перестав влаштовувати. Користувалась спреєм ізраїльським Сано, досить непогано прав, в Епіцентрі брала колись. Купувала мило в Даші німецьке, відстірувало трохи але багато роботи з ним, бо треба довго руками застірувати, чекати. Поміж тим всім було ще купа засобів яких не памятаю, Ушастий Нянь, Сарма і всякі всякі різні. Мама вже десь з рік передає італійське якесь, яке пере непогано але хотілось би ще чогось ядернішого. Недавно побачила в магазині в себе в місті Сано ізраїльське і таке в баночці з розбрискувачем як я колись купляла і якесь інше де 2 бутилочки вкупці і лити треба з них одночасно на пляму. Не дешева та банка десь 80 грн, а зараз напевно ще подорощало, але банка велика і хватає надовго навіть мені (плями в мене ставляться щодня, як не дитина, то чоловік і деколи я тоже можу). Відстірала навіть старі плями від персика, які мала ще літом на відпочинку поставила на новому одязі, ожину лісову з Карпат відіпрала і всякого іншого роду плями. Поки це саме краще що я брала на даний час. Ще дуже класне в Сано засіб від нагорілого жиру, духовок і т.д є, але то вже інша тема....