happymami » 15 березня 2012, 15:06
почитала про перфекціоністів - я теж мабуть так себе можу назвати)) я якшо шось роблю, то мушу робити ідеально. або не робити воопше))) І навіть на дрібничку, якусь не серйозну справу, трачу уйму часу, бо ж як це так - я взялася за це, знач воно мусить бути ідеальним. Але з флайледі навчилася, шо треба троха хбивати темпи і не ідеалізувати все навколо.
По 15 хв я теж не щодня роблю. І взагалі списки не веду. Веду їх лише тоді, коли йде якась нагрузка, чи перед святами, коли багато на голові, коли треба все встигати. О, тоді мені помогає планування. А щодня планувати не для мене. Я можу цілу добу тупо в ліжку валятися, а можу навпаки за одну добу переробити зо п'ять таких своїх списків на день)))))))
Але всеодно навчилася переключатися потрошки з одного на друге, і коли нема термінових проектів, то так і роблю. Правда не по 15 хв розбила собі, а по годинах. 1 год пишу за компом, 1 год хатня робота. 1 год знов пишу, 1 год на спілкування в інтернеті, 1 год на іншу роботу за компом, 1 год на прогулянки-забирання з садіків, 1 год на покупки і так погодинно всьо вдається краще, ніж коли всьо хаотично
Взагалі люблю звечора собі планувати, куди і як і за чим маю їхати-бігати, якшо маю купу справ за межами квартири. Правда, планую нібито похвилинно, але додаю собі пів години-годину запасу. бо часто трохи графік збивається - то маршрутки нема довго, то зустріла страрого друга, то черга в якійсь інстанції... Але всеодно списки в таких випадках для мене - спасєніє))) Тоді просто відключаю мозок і тупо по списку дію: направо, на ліво, 16 маршрутка, 50 грн в банк. на Київську, на ліво, в центр, магазин такийто, пошта, маршрутка - як робот)))))
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))