Глобальні оголошення!

Підлога в кухні: яка та чим застелити?

Модератори: олеся, Любов

Re: Чим застелити підлогу на кухні?

Повідомлення гра з вогнем » 06 січня 2014, 10:43

я стелю таке як коцик (не вовняний, думаю акрил у мене, але нитка не кошлатиться і не пушиться), він уже у мене за пару років зносився буду новий шукати

як брудниться - кидаю в пралку
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення flash-ka » 06 січня 2014, 12:07

я щось взагалі не люблю коврового пкриття....на днях попрощалась ще з одним ковром (з багажем спогадів)))))
а на кухні не переношу ковра....у нас ламінат, спеціальний для кухні. Так як і Марічка з шваброю по кухні періодично проходжусь...а ще у нас папуга на кухонному вікні, то часом смітить :crazy:
у свекруні плитка з підігрівом, то мені трохи за жарко, але приємніше ніж плитка без підігріву ))))) у мами поки лінолеум, але скоро ремонт, то ще не вирішили що там буде, але точно без ковра :wink:
Зображення
flash-ka Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1125 раз.
Подякували: 1186 раз.
Діти: донечка Вікторія

Повідомлення Marichka » 06 січня 2014, 13:48

в нас плитка теж з підігрівом,але я всюди ходжу в тапках і мені не жарко.Де ламінат,то там холодно.І я вже привикла хоч до танкетки,як боса,то мені занизько ніби :)
підігрів дуже зручно,бо дитина коло мене грається,малює,а я щось роблю і з нею говорю,підтакую.Вже і маленького ставила на підлогу коло себе,бо сам в кімнаті плакав,а я мала щось робити.Одного разу коралі так плела-сиділа біля дітей на підлозі-зручно
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Re: Підлога в кухні: яка та чим застелити?

Повідомлення Tajga » 18 січня 2014, 04:56

:dance: :dance: :dance:
А я знайшла коврика своєї мрії. Як на мене - ідеально для кухні. Зациніть:
ЗображенняЗображення
Безворсове покриття. Основа натуральна - джут. Узор за рахунок кольору та фактури плетіння. Крім декоративного та захисного має ще масажний ефект. :wink:
Короче, я задоволена. :aplo:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Milichka » 18 січня 2014, 10:02

У нас такаого плану був коврик у коридорі, дуууже його любила

На кухні плитка з підігрівом, і взагалі майже весь перший поверх плитка з підігрівом,.надзвичайно зручно і тепло. вилилось, щось помила і чисто, а коврик треба терти, під коврико терти...Ну і плюс для приватних будинків економія газу, плитка тримає добре тепло, ще десь до трьох годин тепла після виключення .

Але така біда, в залі у нас на підлозі біла плитка і шви між нею затерті також білою мастикою, і вони зачовгались - стали сіро чорними, щоб були гарні біленькі треба щосуботи драяти :scare: , а там площа не мала. Може хтось стикався з таким, або чув може ті шви можна чимось покрити, лаком наприклад :confused: :confused: :confused:
Якщо дівчинка не Принцеса для свого татка - вона ніколи не буде Королевою для свого чоловіка.
Milichka Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1381 раз.
Подякували: 983 раз.
Діти: Тінулька-симпатюлька і Тамілочка-красотулька

Повідомлення Marichka » 18 січня 2014, 10:30

Та щось має бути-попитай там де те все продають.Ми колись в буд.маг щось купляли,щоб покривати шви
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Marichka » 18 січня 2014, 10:31

Тайга,гарно ти підібрала!!!І узор мені дуже симпатичний!!!Хай служить по довше!!!
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Повідомлення Liza » 18 січня 2014, 22:44

Tajga, гарний :) хай якісно тобі служить.
а як його звати? шукаю собі теж в кухню. зовсім недавно почала вивчати тему, то ж мало шо знаю.
мама-спецназ
Liza Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 3424 раз.
Подякували: 893 раз.
Діти: Святослав (06.09.2009),
Дарина (20.03.2012),
Ждан (22.11.13).

Повідомлення Кокетка » 19 січня 2014, 13:09

Milichka написав: або чув може ті шви можна чимось покрити, лаком наприклад

ми шви покривали лаком :yes: на кухні на стіні (білі), то я їх періодично мию від нальоту газу, все змивається і шви чистенькі :yes: запитай в Арс кераміці або на епіцентрі
Люди охоче вірять тому, в чому б хотіли бачити правду.
Кокетка Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 869 раз.
Подякували: 787 раз.
Діти: два синочка

Повідомлення Tajga » 21 січня 2014, 00:08

Liza, шукала в неті за словами "циновка", "рогожка", "сезаль".
Ця штука зветься безворсовий килим. Має ціну за метр квадратний. Є у вигляді готових, фізуально завершених килимів (які мають розмір "по умолчанію", у мене 1,2*1,7), а є у вигляді доріжок, де стала ширина рулона, а ти вже купуєш метри довжини, обрізані краї зарублюють на місці на спецоверлоці. В своїх поневіряннях зустріла тільки двох виробників. Бельгія: має багато дизайнів в рамках трьох лінійок і Турція з порівняно невеликою кількістю дизайнів, але можна вибрати на свій смак. Бельгія дорожче, не зважаючи на те, що 100% штучна сировина, а в турецьких 50Х50, основа - джут, а поверхня нагадує нашу колишню дарничанку. Але пропозиція магазинів, на жаль, залежить від спроможності власника і попиту. Я знайшла свій килимок мало не в єдиному магазині на наше село, практично в одному екземплярі підходящого розміру. Калькуляція підказала, що замовляти в неті обійдеться одне на одне практично, тож я не стала довго думати, по-перше, він мені сподобався, а по-друге, дуже вже хотілось щось змінити. :hi: Гадаю, що в Тернополі з вибором трохи кращіі справи, ніж в нас.
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей