Глобальні оголошення!

На що звертати увагу і як вибирати помешкання?

Модератори: олеся, Любов

Re: Знімаємо квартиру. На що звертати увагу і як вибирати

Повідомлення mala-karta » 30 березня 2012, 19:37

то ціна без індивідуального опалювання?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Shalimar » 30 березня 2012, 19:45

Мы всегда оформляем договор.
Подводных камней особо не было.
Проверьте, чтобы краны были в исправности, вода нормально текла, в унитазе смывалось, мебель проинспектируйте - шкафчики, дверцы.... Матрас чтоб не скрипел))) двери нормально открывались-закрывались..... окна... пол чтоб тоже не скрипучий... Вроде все.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення гра з вогнем » 30 березня 2012, 19:54

ми наймали колись на злуки у багато поверхівках, вікна виходили на дорогу. то дійсно було спекотно.
підписували договір через агенство. господиня казала, що вона і в газети дає оголошення теж і так було б дешевше ніж через агенство.
тоді давно агенство воопше мало шо робило :( так шо дійсно з них користі було мало.

по оплатах не пригадую. але господиння до 2-х разів на тиждень приходила прати :crazy: але нас не напрягало

я б теж звернула увагу на плиту, чи все справне у сантехніці.

не в тернополі у нас досвід наймання квартир більший, але напевно корисним не буде. наприклад після митарств по квартирам - ми тепер віддаємо перевагу будинку. по комунальних і догляді трохи дорожче, але воно того варте. по оренді однаково у нас, або навіть дешевше.

я віддаю перевагу газовій плиті і опаленню, ніж коли все електричне (а рази дешевше, ми зараз все електрику маємо)

я провіряю всі закутки на предмет тараканячих какашок. рік з тараканами - був для мене нестерпним. я і гадки не мала раніше про тих зараз. а то дні лічила, щоб з'їхати. ловушка чи інший натяк на таргана - великий жирний хрест на квартирі.
а в тернополі ше б сусідів опитала. я навіть тут йшла і питала, бо це жах.

може ше шо згадаю, то напишу.

а, згадала. в договорі найменший штук не так - тре записати. ви робите огляд квартири і підписуєте. я завжди записую грибок у санвузлах навіть яу його добре замазюкали він є (зате на мене виведення не повішають), і стараюся все інше таке теж записати.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення smailik_m » 30 березня 2012, 20:00

Ой ми назнімались... І договір, як кажуть навіть рієлтори (знайомі і не в голос) майже ніякої юридичної сили не має хіба так власників налякати, ніхто ж з власників в податковій не реєструє те що вони здають квартири, та й факт передачі грошей що власнику, що рієлтору за послуги ще довести треба вони ж квитанції не дають...
Ніхто тобі не друг. Ніхто тобі не ворог. Кожна людина тобі вчитель.
smailik_m Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 497 раз.
Подякували: 418 раз.
Діти: два синочки-колобочки

Повідомлення happymami » 30 березня 2012, 20:03

mala-karta написав:то ціна без індивідуального опалювання?

у мене без індивідуального. З індивідуальним, кажуть, виходить дешевше. Хіба би, як в Мешканки - велика площа і кругом нежилі квартири - тоді багато газу тре.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення taranjka » 30 березня 2012, 20:34

ну квартири які здаються, то там зазвичай одна людина приписана, тому без лічильників вигідніше
в мене на всіх квартирах було підписано договори - це страховка для мене, єчі шо то зможу податковою налякати. знаю були випадки, шо вимагали ремонти робити, хоч там ніц і не змінилось

якшо випадково натрапита на 2х кімнадну в районі дружби, то дай знати. ми тож шукаємо :sad: як я не любу переїздиии
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення lore1ei » 30 березня 2012, 20:59

На що звертати увагу коли вибираєш квартиру?
На все!!!На те які вікна, яка сантехніка, які меблі, чи є миші (в мене знайомі зняли квартиру, заплатили агенції нерухомості за послуги 100 проц міс. вартість квартири, а потім виявилось що старий львівський будинок з високими стелями і в елітному районі заселений щурами..беее).
На власників, чи є БОРГИ на квартирі, щоб потім до вас з претензіями не приходили, чого ви комунальні не платите.
Ще таке чула від знайомих, що були випадки що вони заставали власника в квартирі без планового візиту. Просто прийшли, а він на балконі шнирив. Якщо є договір, це протизаконно.
На сусідів, особливо якщо будинок панельний і чути їхні мати по ночах)
Багато чого рішає фінансова сторона, чим дорожча квартира, тим кращі меблі там, ремонт і т.д.
Але знову таки ж, в мене мала вже сонечко намалювала коректором коло свого ліжка, що скажу власниці, хз))))

Договір у нас є, ми вирішили в обов'язковому порядку його укладати.

За 1 чи 2 км квартиру, ми спочатку жили в 1 км, то дуже дуже мало місця, особливо якщо чоловік по ночах працює)
Різниця у КП не дуже велика, 100-150 грн. зимою за опалення.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Dashko » 31 березня 2012, 01:03

А нам ще дуже важливо було, що господарі дозволили робити все, що нам заманеться (забивати цвяхи, чіпляти турнік, малювати по стінах ))))) Бо казали, що все одно будуть ремонт робити потім.
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення oksa_mal » 31 березня 2012, 15:29

добре , коли власники за кордоном, і приїжджають раз в рік по гроші. ніхто нікого не напрягає
Зображення

Не тратьте деньги на одежду...Тратьте на путешествия...Какая разниця, сколько лет вашим кедам, если вы гуляете в них по Парижу.
oksa_mal Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
випускниця школи материнства (1)
Дякував (ла): 224 раз.
Подякували: 307 раз.
Діти: хлопчик
дівчинка

Повідомлення mala-karta » 31 березня 2012, 20:41

дівчата, а як вирішується питання з інтернетом і пральною машинкою?
як мені казали, ніхто не проти інтернету і в більшості квартир вже є щось проведене. А для пральних машин вже, як правило, є комунікації, або ж дозволяють їх провести.
То все так?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей