ми наймали колись на злуки у багато поверхівках, вікна виходили на дорогу. то дійсно було спекотно.
підписували договір через агенство. господиня казала, що вона і в газети дає оголошення теж і так було б дешевше ніж через агенство.
тоді давно агенство воопше мало шо робило :( так шо дійсно з них користі було мало.
по оплатах не пригадую. але господиння до 2-х разів на тиждень приходила прати

але нас не напрягало
я б теж звернула увагу на плиту, чи все справне у сантехніці.
не в тернополі у нас досвід наймання квартир більший, але напевно корисним не буде. наприклад після митарств по квартирам - ми тепер віддаємо перевагу будинку. по комунальних і догляді трохи дорожче, але воно того варте. по оренді однаково у нас, або навіть дешевше.
я віддаю перевагу газовій плиті і опаленню, ніж коли все електричне (а рази дешевше, ми зараз все електрику маємо)
я провіряю всі закутки на предмет тараканячих какашок. рік з тараканами - був для мене нестерпним. я і гадки не мала раніше про тих зараз. а то дні лічила, щоб з'їхати. ловушка чи інший натяк на таргана - великий жирний хрест на квартирі.
а в тернополі ше б сусідів опитала. я навіть тут йшла і питала, бо це жах.
може ше шо згадаю, то напишу.
а, згадала. в договорі найменший штук не так - тре записати. ви робите огляд квартири і підписуєте. я завжди записую грибок у санвузлах навіть яу його добре замазюкали він є (зате на мене виведення не повішають), і стараюся все інше таке теж записати.