Anyri написав:Можна спробувати прогріти кімнату тою штукою, що натяжну стелю встановлюють,
Думаю цим вже ламінат спасти не вдастся, він напевно вже висох в неправильному положенні :? ....
Anyri написав:Можна спробувати прогріти кімнату тою штукою, що натяжну стелю встановлюють,
Yummy mummy написав:Anyri написав:Можна спробувати прогріти кімнату тою штукою, що натяжну стелю встановлюють,
Думаю цим вже ламінат спасти не вдастся, він напевно вже висох в неправильному положенні :? ....
Перлинка написав:він зараз вологий,вони мені пару днів тому тою стружкою мокрою тресли перед носом ,шо вона тіпа мала бути як порох суха
Yummy mummy написав:Перлинка написав:він зараз вологий,вони мені пару днів тому тою стружкою мокрою тресли перед носом ,шо вона тіпа мала бути як порох суха
Ну як ще вологий, то варто спробувати...А майстри що кажуть, як зараз висохне в правильному положенні то все буде ок....?
TanenRom написав:Перлинка а спробуй покликати ще якогось майстра, нехай він подивиться, а то щось твої майстри дуже все проти говорять - може просто перестеляти не хочуть???
Повернутись до Домашній затишок
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей