Глобальні оголошення!

Re: Ремонт,поділіться точками )

Модератори: олеся, Любов

Re: Здувся ламінат, як зарадити?

Повідомлення Yummy mummy » 31 липня 2011, 22:50

Anyri написав:Можна спробувати прогріти кімнату тою штукою, що натяжну стелю встановлюють,

Думаю цим вже ламінат спасти не вдастся, він напевно вже висох в неправильному положенні :? ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 22:55

Yummy mummy написав:
Anyri написав:Можна спробувати прогріти кімнату тою штукою, що натяжну стелю встановлюють,

Думаю цим вже ламінат спасти не вдастся, він напевно вже висох в неправильному положенні :? ....

він зараз вологий,вони мені пару днів тому тою стружкою мокрою тресли перед носом ,шо вона тіпа мала бути як порох суха

коли я запитала чи вона була така ж волога як стелили

кажуть
-ми її на зуб не пробували (інший ,той шо чесніший,сказав,що була суха)
ну вони не визнають,шо то через стяжку,кажуть,шо то в нас така хата волога

знаю,за інструкцією,мали б заміряти вологість,перед тим як стелити ,і вологість стяжки в тому числі

лиш,шкода що я ті інструкції взнала запізно :(
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 22:58

а податковою налякати не можна?

як офіційно такі бригади мали б працювати?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 31 липня 2011, 22:59

Перлинка прийми мої співчуття :emphaty:

може дійсно спробувати розібрати ламінат і просушити його, бо на майстрів, я думаю управи немає, вони взагалі можуть сказати, що вас не знають і ремонт вам не робили, бо протилежних доказів немає.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Yummy mummy » 31 липня 2011, 23:03

Перлинка написав:він зараз вологий,вони мені пару днів тому тою стружкою мокрою тресли перед носом ,шо вона тіпа мала бути як порох суха

Ну як ще вологий, то варто спробувати...А майстри що кажуть, як зараз висохне в правильному положенні то все буде ок....?
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 23:05

Yummy mummy написав:
Перлинка написав:він зараз вологий,вони мені пару днів тому тою стружкою мокрою тресли перед носом ,шо вона тіпа мала бути як порох суха

Ну як ще вологий, то варто спробувати...А майстри що кажуть, як зараз висохне в правильному положенні то все буде ок....?

ні,вони кажуть,що окей,вже не буде

перестеляти не хочуть,кажуть буде ще гірше,бо тіпа кожна дошка вже прийняла форму сусідньої
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 31 липня 2011, 23:11

Перлинка а спробуй покликати ще якогось майстра, нехай він подивиться, а то щось твої майстри дуже все проти говорять - може просто перестеляти не хочуть???
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 23:13

TanenRom написав:Перлинка а спробуй покликати ще якогось майстра, нехай він подивиться, а то щось твої майстри дуже все проти говорять - може просто перестеляти не хочуть???

та я так і зроблю,вже домовилась з майстром,завтра пивезу

але хто буде перестеляти :?:
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 31 липня 2011, 23:15

Перлинка якщо інший майстер скаже, що все можна врятувати то треба давити на твоїх майстрів, головне щоб перестилили нормально :?
Зображення

TanenRom Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 23:18

як давити?

мій чоловікм,сам би все перестеляв,підрізав,переробляв і т.д ,лиш би ні з ким не сваритись

а я одна проти трьох мужиків,вони це бачать і зловживають
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей