Глобальні оголошення!

Штори, жалюзі, ролети...

Модератори: олеся, Любов

Re: Пошиття штор

Повідомлення TanenRom » 03 березня 2011, 15:29

Tajga відписую - бачила.
дуже мені сподобались ,гарно працюють та виглядають, але подруга ось подзвонила, що вона замовила собі ще одну систему для римських штор, але на ланцюжку - це ще крутіше, відповідно і дорожче, тому коли все пошиє - піду знову дивитись!!!
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Tajga » 03 березня 2011, 17:30

TanenRom, а та система взагалі дорого коштує, і порівняно з готовими шторами?
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення TanenRom » 03 березня 2011, 20:48

Tajga за точну ціну треба в подруги уточнити, але з тканиною економія іде 50% чи навіть більше.(все залежить від ціни тканини)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Re: Хвалимося!!!

Повідомлення мешканка » 18 березня 2011, 10:59

Хвалюсь, Хвалюсь, Хвалюсь!!!! Нарешті дожились до тюлі у вітальню! Задоволення, скажу вам, не з дешевих, але я так рада!!! Дизайн придумували самі і вдосконалював придумане чоловік. Загалом. вийшло саме так, як я хотіла!!! Правда, прийдеться ще удосконалити трошки (ліву частину)
Зацініть:
| +
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Tajga » 18 березня 2011, 12:43

мешканка, красота! :clapping2:
А щодо лівої частини, то мені видається, там треба ще лівіше перенести тей крючечок, на який тюль збирається. А ще мені там ще одна полотно кольорове бачиться, повішане паралельно з прозорим... :oops:
Я вже давно мрію про щось подібне, ех, краса! :гуд:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення мешканка » 18 березня 2011, 18:49

Tajga написав:мешканка, красота! :clapping2:
А щодо лівої частини, то мені видається, там треба ще лівіше перенести тей крючечок, на який тюль збирається. А ще мені там ще одна полотно кольорове бачиться, повішане паралельно з прозорим... :oops:
Я вже давно мрію про щось подібне, ех, краса! :гуд:

ми якраз над цим і задумуємось, бо ще залишився шмат тої тканини кольорової...тільки ще думаємо як його краще зробити, щоб тканини тої, що маємо стало й щоб гарно було. :?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)

Ролети, жалюзі, штори, тюлі - що краще?

Повідомлення happymami » 21 березня 2011, 11:30

Мене цікавить ваша думка стосовно вищеперечисленого загалом.
Ну і крім того ваша думка, стосовно саме моєї ситуації. У мене кухонне вікно. Стандартне. Не велике не мале. Юрчик біля вікна завжди їсть, тому тюль постійно відсунута на пів вікна, бо він заглядає у вікно, а також тюль з його боку - чорна і розтягнута, бо він постійно її тягає, шей руками в супчиках тощо... Питання - шо таке вчіпити там, шоб не було так страшно? Я думала може коротку тюль таку дугою, кухонну. Але в мене після обіду сильне сонце влітку і полюбе треба ще штору якусь або жалюзі абощо... Горизонтальні жалюзі принципово не хочу на кухню. Як офіс буде. Вертикальні теж не катять, бо тоді тюль не повішаєш коротку, знач не кухня знов буде. А штори хіба пасують до фігурної тюлі? Вихід - ролети? Чи якісь ті римські штори? Я мало в тому шарю. Хтось шось купвав таке? Дороге? А як в експлуатації?

Ше по загальному питанню. На велике вікно в кімнаті раджу брати вертикальні жалюзі, якшо по дизайну підходять і не тре розкоші портьєр чи гарної тюлі. Чим зручно? Вазони поливати лафа, не треба постійно тюль мучити. Крім того - вони розсуватися можуть і зсередини і збоку. Прати часто не треба... Общім - я проти горизонтальних жалюзів в помешканнях, але за вертикальні жалюзі в кімнатах, типу дитячих, не парадних
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Re: Ролети, жалюзі, штори, тюлі - що краще?

Повідомлення мешканка » 21 березня 2011, 11:34

я маю тюлі в спальні і в вітальні. (прикрашають і додають затишку) решта (дитяча, кухні і коридор) - ролети. Зручно, дешево і практично: не треба прати-прасувати-поправляти і від сонця дуже гарно захищають. Недолік: тюль завжди захищає, якщо хтось у вікна заглядає, а ролети ввечері і вночі закритими тримати не дуже хочеться.
Ролети в Епіцентрі в районі 120 грн ( польські)
Тюль і карниз значно дорожче ( у вітальню 3м потягнуло десь півтора тисячі)
мешканка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення krapk@ » 21 березня 2011, 11:35

недавно це питання і в мене виникло. Ситуація 100 процентна як в тебе. Я вибираю між ролетами і римськими, більше тепер схиляюся до римських. Цікаво скільки буде коштувати така шторка на стандартне кухонне вікно. А зараз ще є прикольні ниткові штори, так оригінальненько виглядають
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення flower » 21 березня 2011, 11:41

в темі пошиття штор я вже описувала про ролети.
http://www.mamusi.org.ua/forum/viewtopi ... 174&t=1870
я дуже задоволена, вони в нас всюди крім ванної. якшо захочете пофотаю.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість