happymami » 21 березня 2011, 11:30
Мене цікавить ваша думка стосовно вищеперечисленого загалом.
Ну і крім того ваша думка, стосовно саме моєї ситуації. У мене кухонне вікно. Стандартне. Не велике не мале. Юрчик біля вікна завжди їсть, тому тюль постійно відсунута на пів вікна, бо він заглядає у вікно, а також тюль з його боку - чорна і розтягнута, бо він постійно її тягає, шей руками в супчиках тощо... Питання - шо таке вчіпити там, шоб не було так страшно? Я думала може коротку тюль таку дугою, кухонну. Але в мене після обіду сильне сонце влітку і полюбе треба ще штору якусь або жалюзі абощо... Горизонтальні жалюзі принципово не хочу на кухню. Як офіс буде. Вертикальні теж не катять, бо тоді тюль не повішаєш коротку, знач не кухня знов буде. А штори хіба пасують до фігурної тюлі? Вихід - ролети? Чи якісь ті римські штори? Я мало в тому шарю. Хтось шось купвав таке? Дороге? А як в експлуатації?
Ше по загальному питанню. На велике вікно в кімнаті раджу брати вертикальні жалюзі, якшо по дизайну підходять і не тре розкоші портьєр чи гарної тюлі. Чим зручно? Вазони поливати лафа, не треба постійно тюль мучити. Крім того - вони розсуватися можуть і зсередини і збоку. Прати часто не треба... Общім - я проти горизонтальних жалюзів в помешканнях, але за вертикальні жалюзі в кімнатах, типу дитячих, не парадних
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно

Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))