Глобальні оголошення!

Наш дім: проекти-мрії, облаштування, ідеї щодо дизайну

Модератори: олеся, Любов

Re: Наш дім: проекти-мрії, облаштування, ідеї щодо дизайну.

Повідомлення Перлинка » 03 січня 2011, 19:16

А ще якщо не зрозуміло польською мовою,можна дивитьсь на російському сайті опис товару
http://www.ikea.com/ru/ru/catalog/allproducts/

Я давно на цю ікею облизуюсь,ще в 2006 році обіцяли в Києві великий супермакет побудувати,але щось їм обломилось.
Поки що хочу накупити всяких дрібничок,вазочоки наволочки на подушки,дитячу постільну білизну і.т.д
Може і на меблі зважусь,подруга живе в Італії,каже що заходить в їх в магзин і купує там все від а до я до дому.

Тут гра з вогнем писала ,чомусь що в ікеї погана якість,не знаю :head: ,з того що я бачила та тримала в руках(крім меблів) якість мене задовільняла

Може хтось знає які меблі цієї фірми по якості?Мені на 100 років дубових не треба,бо то набридає,але й не таке що почне розвалюватись через 2 тижні.

На рахунок демократичних цін,наприклад комплект дитячої постільної білизни 150 грн,на мою думку зовсім не дорого,але які класнючі малюнки !Те що продається в нас на базарах та магазинах поряд не стоїть.
Ну хіба що пікколіно ще гарна білизна,і буває іноді дорога Польща.
Востаннє редагувалось Перлинка в 03 січня 2011, 22:45, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення mari » 03 січня 2011, 22:39

І я кохаюсь в Ікеа. Меблів мені треба, я всяке інше до хати там купую. Текстиль, кухонні речі- дуже подобається. Теж хочу знайти того, хто возить, бо возила сама з-за кордону.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Перлинка » 03 січня 2011, 22:49

Ну от ці львівяни і возять
http://www.ikeamarket.com.ua/
по польським цінам абсолютно все і меблі також,за доставку платити не треба,тільки по україні зі Львова,чекати 2-3 тижні,я телефонувала їм сьогодні,сказали,якщо замовити до 13 січня,то в 20-их числах буде вже у Львові.
Просто я думала,може хтось знає якісь дешевші канали,як не знайду,то замовлю у них .Так само дещо маю з дрібничок,але хочу ще і ще :aaaaa:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 03 січня 2011, 23:57

Перлинка написав:Тут гра з вогнем писала ,чомусь що в ікеї погана якість,не знаю :head: ,з того що я бачила та тримала в руках(крім меблів) якість мене задовільняла

да всё правильно она писала
бюджетный магазин, самый дешевый, наверное
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Shalimar » 04 січня 2011, 00:04

спальню и ванную хочу в таком стиле http://laura-ashley.com.ua/photos/index ... on-ss-2010 ах
еще нравится классика и восточный стиль :tipok:
Востаннє редагувалось Shalimar в 04 січня 2011, 00:07, всього редагувалось 1 раз.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2011, 00:05

Ну те що дешевий я сама в курсі,але мене власне цікавить якість меблів,бо якість "мелочевки" я знаю яка,вона мене задовільняє.
Тобто ,якщо порівняти якість меблів ікеа з меблями вітчизняного виробника в одинаковому ціновому діапазоні,то невже вона буде гіршою?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення mari » 04 січня 2011, 00:13

Лора Ешлі спальня голуба і рожева- красота :aaaaa:
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 04 січня 2011, 00:23

мне еще нравится камень и мех в интерьере.. Забыла, как стиль называется. Что-то в роде охотничьего домика, но пошикарней)
обожаю витражные окна...
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 січня 2011, 00:29

Shalimar написав:спальню и ванную хочу в таком стиле http://laura-ashley.com.ua/photos/index ... on-ss-2010 ах
еще нравится классика и восточный стиль :tipok:

Дуже гарно,але й ціни в Лора Ешлі не дєтскі наволочки на ясік по 100 у.е,про все решта взагалі мовчу.
А на рахунок того що можна зробити подібне з того що є в наших магзинах ,то можу тебе розчарувати,бо не брендові магазини таряться переважно на оптових ринках 7 км і т.д ,ти там знайдеш все,але не те що тобі треба :zybu: .
Я недавно гуляла між шторами та текстилем,штори поки не купувала,але якщо поки не треба,то здається що вибір просто гігантський,тільки як доходить до діла,то того що треба нема,або є під замовлення з Італії по нереальним цінам.

Правда купила класнюче покривало на ліжко чи диван під барана,дуже задоволена,я такого там не сподівалась знайти .А от наволочкидля диванних подушечок всі якісь :mrgreen:
Ну в пинципі їх можна нашити з тканини для штор ,якщо погодяться продати меньшими кусками ніж метр.

Те саме й з килимами і люстрами та іншими елементами декору.Те що подобається по захмарних цінах,і відповідно серед того що влаштовує по ціні нема з чого вибрати.

Лора Ешлі -це однозначно не мій бюджет,мені хоч би ікеєю ту всю квадратуру обкласти,та й то за раз не вийде.А я так люблю і мрію ,щоб відразу все зробити і купити як хочеш.Бо ці недоробки мене трафляють.Але ,нажаль, не завжди так буває як хочеться.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 04 січня 2011, 00:42

надо ехать в Европу на распродажи тариться
Мне сейчас Лора Эшли тоже не по карману, просто поделилась, что мне нравится :oops:
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей