Глобальні оголошення!

Будинок чи квартира

Модератори: олеся, Любов

Де б ви хотіли жити: в квартирі чи в власному будинку?

Ви можете обрати 1 варіант відповіді

Переглянути результати

Re: будинок чи квартира

Повідомлення Lilia » 18 березня 2010, 18:02

ех, хатка своя, садок вишневий, помідорчики - то звісно супер... але як тільки я починаю вголос чи подумки про таке мріяти - зразу сама себе "торможу" - Шановна, ти в квартирі порядку з тим дітьом сама втримати не годна, куди тобі будинок! :D тому щиро вірю, шо коли зможу бути такою господинею, тоді і прийде час і
втілювати мрії
Lilia Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 282 раз.
Подякували: 137 раз.

Повідомлення happymami » 18 березня 2010, 19:32

Lilia написав:в квартирі порядку з тим дітьом сама втримати не годна, куди тобі будинок! :D тому щиро вірю, шо коли зможу бути такою господинею, тоді і прийде час і
втілювати мрії

От в мене шось схоже. Хатку то я хтю, але боюся шо не дам ради з господарством і порядком. Але я так собі помітила, що чим менше місця, тим більше бардаку. А на великій площі бардаку не видно і нема, бо є де розвернутися і не тре всьо на купу. Тому мрію всетаки про хатинку
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення lore1ei » 31 березня 2010, 12:22

як дівувала, то жила в квартирі.
коли одружилась, переїхала до чоловіка в приватний будинок.
люди, то чудо!!!
В нас ділянка 10 сотих, от почали будову вже нашого будинку.
Звичайно, проблем багато.До будинку потрібен газда,як от мій свекр.
Надіюсь, з часом, чоловік теж зміниться на господаря.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення marysia » 27 липня 2010, 13:17

w nas ca sama problema,na Ukraini swij budunok,a w Polsci najmana kwartyra,w jakij ja wze normalno z rozumu shodzu,tynajus ciluj den z kuta w kut ,na wuluci hara,a pid budunkom zodnoho tiniocku,,,,,,zah odnum slowom...hocy dodomu....
marysia Офлайн

Повідомлення мешканка » 27 липня 2010, 13:27

marysia - тримайтеся! як я вас розумію! Виросла я в будинку а потім, років 9, тинялась по різних квартирах... Життя - важка штука! :emphaty:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення marysia » 27 липня 2010, 18:32

ce tocno,sco wazke....ale mu zbyrajemos z malenkum dodomu,to wze 2misaci byde duhaty swicum powitram i spaty wes cas na wuluci......
marysia Офлайн

Re: Балачки: ні про що і про все

Повідомлення Гість » 22 грудня 2010, 17:36

Доброго вечора! Дуже хочу знати вашу думку і водночас потрібна порада. Це щодо зміни міста проживання. Ми з сім'єю - чоловік, я і маленький синочок, йому 1,5 рочки живемо і працюємо в Тернополі, маємо тут власну квартиру. Знайшли нещодавно в Кременці гарну дворівневу 4-х кімнатну квартиру з ремонтами, меблями, гаражем і по-терноп. цінах недорогу. От задумуємся над тим, чи продавати свою 3-кімнатну в Тернополі та чи переїжджати у більшу в Кременці, після продажу ще залиш. гроші на авто, яким би можна було доїжджати на роботу до Тернополя. Як на Вашу думку чи варто здійснювати такий обмін? Дякую.
Гість Офлайн

Повідомлення Naya » 22 грудня 2010, 17:49

До Кременця далекувато трохи.
Прорахуйте собі скільки з"їдатиме ваш проїзд на роботу й назад і грошей і часу.
Не знаю.
Якби то будинок, то я б швидше наважилася переїхати. А заради однієї кімнати....
Ні. Мені було б шкода часу на дорогу туди й назад. Краще його присвятити дитині.
Але то моя думка.
Naya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1093 раз.
Подякували: 1240 раз.
Діти: Синочки Жданчик та Мирославчик

Повідомлення Natalinda » 22 грудня 2010, 18:00

А я б міняла.
Шукала б роботу в Кременці з часом
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення happymami » 22 грудня 2010, 18:01

А плюс ще інфраструктура самого Кременця... Я би не міняла. Якби ви збільшували площу вдвоє, то ще може... Бензин же дорогий який. Плюс думати щодня. як там чоловік доїхав... То ж дорога. Я до такого перестрашена. Боюся трас і аварій. Заради збільшення на одну кімнату і машини я би не продавала вашу квартиру. Хіба, якшо у вас родичі в Кременці є.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей