Глобальні оголошення!

Питання до знаючих (по рукоділлю)

Модератор: олеся

Re: Питання до знаючих

Повідомлення flower » 22 березня 2013, 09:34

Lusik написав:
flower написав:Дівчатка, дуже треба і терміново!!! Де в Тернополі картини вишиті оформляєте в рамки, а саме головне де це роблять швидко за день два?

Я оформляю в Барвистій вишиванці, що на Островського!І колись на ринку оформляла, але дорожче виходило :sad:
Та за день -два не знаю , де так швидко роблять, бо зазвичай 8-10 днів і до двох тижнів чекаю. :sad:

сказали там шо місяць треба чекати :sad:
на ринку? де саме? дорожче то вже таке, головне шоб швидко.
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення LaScala » 22 березня 2013, 10:02

На ринку як йти зі сторони автовокзалу до центральної площі є два ряда, то в крайньому що ближче до дороги є лоток з нитками, вишивками і всім решта, там жіночка, то я все в неї замовляю, мені подобається як вона рамки підбирає, і займає десь коло тижня часу. Колись мені треба було швидше то я попросила то за три дні зробили. Надіюсь зрозуміло написала :wink:
LaScala Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 95 раз.
Подякували: 81 раз.
Діти: Синусик-котусик

Повідомлення Dribchuk » 22 березня 2013, 10:11

flower Оля, мама минулого тижня обрамляла картину на ринку. Це як виходиш на зупинці ринок, повернути на ліво між ряди, середній ряд, жінка-продавець одягнена в світло бежевому пальто. Зробили за 6 днів. Перед тим ми обрамляли картини в магазинчику теж на ринку. Як йти від зупинки ринок на ліво попри той критий ринок де продають мясо в тому самому крайньому ряді як йти в напрямку де валютчики стоять. там є магазин світильників і також магазин з вишивками. То в тому магазині теж за тиждень роблять, але нам зробили дуже не якісно, за півроку паспарту побабчилося-покрутилося.
Господи дай нам глаза, которые видят в людях лучшее,
Сердце, которое будет прощать худшее,
Ум, что забывает плохое,
И душу, которая никогда не теряет веру.
Dribchuk Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 808 раз.
Подякували: 1487 раз.
Діти: Донечка.

Повідомлення Marichka » 22 березня 2013, 10:35

Оля,якщо їдете зі Збаража і є трошки часу,можна заїхати на ринок Оріон,зліва,в саму першу будівлю,то багатоповерхова будівля,на першому поверсі є гарний магазин-гуртовня фурнітури,там теж роблять рамки і ціни дешевші були,як на ринку(ми замовляли по 48,то в них по 40 така сама була) і людей там мало було,то може зробили б швидко.В тому домі на вищих поверхах мали відкрити магазин-гуртовню з бісеру,ми 3 тижні тому шукали,то ще не було.То перший дім за заправкою,в ньому ще є ательє Риза,магазин Рибалки...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення dr.tagabat » 22 березня 2013, 10:36

flower написав:Дівчатка, дуже треба і терміново!!! Де в Тернополі картини вишиті оформляєте в рамки, а саме головне де це роблять швидко за день два?

На Шептицького біля Єврошопу, здається на 3 поверсі є галерея, там оформляла, зробили за кілька днів, можете підійти спробувати, але я оформляла минулого року, можливо щось змінилося...
люблячи - перемагай!
Зображення
dr.tagabat Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 64 раз.
Подякували: 120 раз.
Діти: Дівчинка Мартуся, хлопчик Мартин

Повідомлення Marichka » 22 березня 2013, 10:43

Найшвидше картину зробили нам в магазині Благовісті,на зупинці Збруч(навпроти Орнави),там продають ікони,роблять пам"ятники і той чоловік сам на місці робить.Рамки є різні,як всюди,але паспорту одного разу було малий вибір,ми замовляли без паспорту.Зробив за 2 дні як і обіцяв,робота нормальна.Може його попросити,щоб відразу зробив?
Або пройтися по точках на базарі і попитати,чи зроблять так швидко.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Тадей 3.07.2013

Повідомлення Lusik » 22 березня 2013, 14:01

LaScala написав:На ринку як йти зі сторони автовокзалу до центральної площі є два ряда, то в крайньому що ближче до дороги є лоток з нитками, вишивками і всім решта, там жіночка, то я все в неї замовляю, мені подобається як вона рамки підбирає, і займає десь коло тижня часу. Колись мені треба було швидше то я попросила то за три дні зробили. Надіюсь зрозуміло написала :wink:

Я не знаю чи точно про теж напишу, але зупинка ринок і направо є павільйончик під накритям два ряди, то в тому що ближче до дороги по праву сторону 4чи 5 точка, здається між шарфами або канцелярією і прикрасами для волосся. Там продає жіночка Маряна, от там я замовляла.Надіюсь, що знайдете :wink: :hi:
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
(29.10.2010)

Повідомлення Marichka » 22 березня 2013, 14:12

О,і я напевно в більшості в Мар"яни замовляю.Три тижні тому занесла,то чекати прийшлось 1,5 тижня,швидше ніяк не вийшло.То ми ще не забрали:) Але роблять нормально і вибір є.
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Тадей 3.07.2013

Повідомлення Lusik » 23 березня 2013, 13:29

Marichka написав:О,і я напевно в більшості в Мар"яни замовляю.Три тижні тому занесла,то чекати прийшлось 1,5 тижня,швидше ніяк не вийшло.То ми ще не забрали:) Але роблять нормально і вибір є.

В них просто дійсно багато клієнтів, коли не іду, то майже завжди черга!!!
Lusik Офлайн

Почуваюся, як вдома

Дякував (ла): 1183 раз.
Подякували: 609 раз.
(29.10.2010)

Повідомлення nadusha » 04 квітня 2013, 12:10

Залишилився такий обрізок джинсів (з пошитої дітям дороги).
Зображення радикал
Хочу збацати собі спідничку, але не знаю яка тканина підійде на низ (хочу щоб був низ типу сонце). Шифон? Трикотаж? Хто "петрає" в такому?
Дозвольте собі йти по шляху, який робить вас щасливим, не засуджуючи і не картаючи себе за зроблений вибір.
nadusha Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 1
за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 2381 раз.
Подякували: 2212 раз.
Діти: два синочки

Поперед.Далі

Повернутись до Умілі ручки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість